avengers-infinity-war-Wakanda-standoff
Tv en films

Zie wat er gebeurt als Black Mirror: Bandersnatch de Avengers ontmoet

avengers-infinity-war-Wakanda-standoff
" "ModalTemplate":"
inhoud materiaal

" "SetContentOnInit": onwaar">

Black Reflect: Bandersnatch on Video on demand biedt een groot aantal mogelijkheden met zijn ongewone keuzes voor uw persoonlijke onderneming .

Wat als het verlies aan levens van het superheld superheld dat Avengers was: Infinity Battle ook fans de mogelijkheid gaf om de uitkomsten te ontdekken?

Binnen deze Infinity Conflict – Bandersnatch mashup-video opgemaakt voor Reddit Weekend, hebben we gezien hoe het zou kunnen zijn als de Avengers-film toelaat dat supporters uiteindelijke resultaten kiezen, bepaald door oordelen zoals "Blijf kalm en red de wereld" of "werk als een dwaas "wanneer hij geconfronteerd wordt met de angstaanjagende schurk Thanos .

Met een beetje geluk inspireert de ongewone Afro-Amerikaanse Reflect: Bandersnatch met formatteren die de aandacht van kijkers trekt, Marvel om stripfans een mogelijkheid te bieden om hun meest favoriete superhelden uit de dood te redden in aanstaande films.

Individueel, in tegenstelling tot dood en leven, zou ik ervoor kiezen om een pick-your-persoonlijke reisfilm te bekijken waarin Medisch professional Odd de realiteit verandert, terwijl Loki hinderlijk is. Of zal misschien alleen maar een Thor vs. Hulk-inname-game interessant genoeg zijn?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *