VRHealth / Oculus
Mobiel

VRHealth werkt met Oculus om thuisoefeningen te maken met behulp van virtual reality

VRHealth / Oculus

Digitale actualiteit medische organisatie VRHealth legde uit dat het vrijdag kan werken met Oculus om zijn nieuwe algemene gezondheidsoplossingen te leveren op de Oculus Go . Met alle draadloze headsets en VRHealth-programma's kunnen mensen actuele en intellectuele trainingsroutines thuis uitvoeren met behulp van VR. De organisatie kondigde de samenwerking aan bij Oculus Connect in San Jose.

De gezondheids- en fitnessapplicaties van VRHealth, die op de website van het bedrijf kunnen worden gekocht, begeleiden klanten door dingen als nek van de gitaarworkouts en trainingsprogramma's voor geheugenruimte. VRHealth verzamelt gegevens over de functionaliteit van een persoon, zoals hun reactie serieuze hoeveelheden van hoe slank hun bewegingen zijn. Klanten kunnen naar hun website op de VRHealth-internetsite gaan om hun vooruitgang te bepalen en de manier waarop ze deze hebben uitgevoerd in vergelijking met andere personen in hun generatie.

Het platform van VRHealth wordt al gebruikt in meer dan 30 medische centra en medische faciliteiten in de VS met behulp van de Oculus Rift . Elk van de bijna 15 programma's van het bedrijf bevat sportachtige cases of kalmerende beelden , zoals een elektronische reis naar gerenommeerde gebieden over de hele wereld met Google Earth. Deze programma's kunnen aandacht weghalen van patiënten die last hebben van pijnlijke processen en behandelingen zoals bestraling.

Bij Stanford Sports activities Medicine gebruiken medische professionals de applicatie van VRHealth voor traumatisch hersenletsel bij guage-spelers direct na hersenschudding. Mensen zijn betrokken bij een online sport waarmee ze de taak van overeenkomstige bokshandschoenen kunnen krijgen voor een verzameling apparatuur en verlichting die voor hen opduikt. Hun reactietermijnen, blunders en ontwikkeling worden live berekend en geanalyseerd. Medische onderzoekers kunnen die gegevens gebruiken om het behandelplan van een persoon te personaliseren. Aanbieders, betalers en consumenten kunnen ook toegang krijgen tot de gegevens.

VR wordt al jaren gebruikt om mensen te helpen fobische stoornissen en paniekaanvallen te overwinnen. Omdat de tools meer gestroomlijnd en minder duur worden, kan deze worden gebruikt om verloskundigen op te leiden en hartlagers te helpen de elektrische motorfunctie te herstellen . Veel meer onderzoekers en privé-ziekenhuizen kunnen ook vaststellen dat VR kan helpen bij het elimineren van de nervositeit en het pijngeloof van patiënten door dingen als het verkleden van veranderingen, intraveneuze plaatsing of epiduraal management. Het kan mensen ook helpen ontspannen na of voor een procedure.

"Wanneer u zich aanmeldt bij een draadloze headset, bent u niet meer altijd in de zorginstelling", aldus VRHealth CEO Eran Orr. "VR biedt patiënten een gebied om te ontsnappen."

Door middel van zijn samenwerking met Oculus, breidt VRHealth zijn programma voor gebruik thuis uit. Consumenten kunnen kiezen uit drie verschillende plannen: 30 perioden voor Dollar5 30 dagen, 55 lessen voor $ 10 30 dagen of eindeloze lessen voor $ 19 per maand. De Oculus Go is Bucks199 voor 64 gb of $ 249 voor 64 gb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *