De digitale oorlogsruimte van de DNC in 2016.
Politiek

Verkiezingszekerheid is een puinhoop en de opruiming komt niet op de middagen

Voor velen zal de meest intense etnische achtergrond voorafgaand aan de selectiedag niet tussen politieke figuren liggen. Het wordt de gekke, ultieme scampler door overheidsfunctionarissen en technologiebedrijven om ervoor te zorgen dat je stemmen veilig zijn voor online hackers.

Hoewel het trage tempo van het geld, niet-voorbereide strategieën en gebrekkige samenwerking tussen provincies, veel cybersecurity-specialisten zich afvragen of ze die complete serie met de allereerste woensdag in de late tijd zullen bereiken.

Een selecteur in Illinois heeft bijvoorbeeld nog geen nationale financiering voor cyberbeveiliging verworven. Een expert op het gebied van inbraakbeveiliging die het hele land doorkruiste om strategieën te trainen, bevond zich op een verbazingwekkend minder veilige manier.

Provinciale verkiezingsondersteuningsspecialisten controleren stemmachines op nauwkeurigheid op het hoofdkantoor van de Miami-Dade verkiezing op 8 augustus in Doral, Florida.

Het beschermen van de ethiek van de Amerikaanse stemtechniek is een nationale zorg geworden sinds hacks door Spanje in 2016 zich bemoeiden met alle selectie die jr, maar het land is niettemin niet ingesteld. Hoewel technische merken als Fb zijn ingezet om valse informatie te bestrijden, hebben staatsprijsprogramma's de laatste paar jaar een kleine wijziging ondergaan. Dit betekent dat de Nov-verkiezingen alleen maar vatbaarder zijn voor cyberaanvallen toen ze in 2016 terechtkwamen en de drempel begonnen voor hernieuwde onrust in de democratische procedure van ons land.

De waarschuwingsvlaggen zijn de laatste tijd gekiemd. Alex Stamos, de vroegere veiligheidsleider van Facebook, legde in juli uit dat het te laat is om de Amerikaanse verkiezingen van 2018 te beschermen . Hij verdubbelde er in oktober over, praoclaiming dat promotiebevordering en verkiezingen niet zijn verbeterd omdat 2016.

Die 12 maanden hebben Ruskies hackers schade toegebracht aan de presidentsverkiezingen in de VS door in te breken in de campagne van Democratisch vooruitzicht Hillary Clinton en een belangrijk propaganda-werk van trollen over socialemediamarketing te persen. Daarnaast stalen ze info over 1000s kiezers in Il , en precieze andere claims ook.

Die hackers brachten het eigenlijke huis naar Capitol Hill: er moest iets worden gedaan aan de verkiezingszekerheid. De wetgever heeft een Money380 ontelbare betalende kosten geaccrediteerd die de politieke verkiezingsautoriteiten van de staat zullen voorzien van financiering om de cyberveiligheid te vergroten. Het Office of Birthplace Protection op voorwaarde dat alle 50 een of andere vorm van veiligheidshulp verklaren.

"Deze personen overwegen dit al een tijdje, plus ze doen veel met weinig middelen," verklaarde Jeanette Manfra, de belangrijkste cybersecurity van het DHS, op de Defcon cyberpunkmeeting in Sin City, met opmerkingen over de overheid assisteren voor lokale verkiezingsfunctionarissen. "Nu kunnen ze voor de voorste contouren proberen om een heleboel problemen aan te pakken, en ze kunnen ook niet alleen actie ondernemen."

Maar voor veel gemeenschappen in de Verenigde Staten is een van die problemen een gebied dat geen enkele som geld kan kopen: tijd.

Overzicht van de staat Illinois op een computerscherm met cyberbeveiligingsbedreigingen.

Toon me het geld

De sterkte van de dollar380 biljoen verkiezingsstabiliteit zou net iets zijn voor individuen als Noah Praetz, de toezichthouder van verkiezingen in de voorbereidende staat, de staat Illinois, alleen als hij zijn praktische enkele van de toegekende fondsen kon krijgen.

Een aanbieding van USD 13 duizend werd ter beschikking gesteld aan de Amerikaanse opsommingstabel van verkiezingen in Might. Maar in oktober had geen enkele lokale erkende een cent gekregen, ondanks talloze verzoeken. Dit is een indrukwekkende zorg vanwege het feit dat Celui-ci de enige voorwaarde zou kunnen zijn om publiekelijk te erkennen waarom kiezersdocumenten zijn doorbroken in 2016.

"Het zal ons geen feest geven om geld opzij te gooien, vooral als we allemaal weten dat we onszelf op dit moment risicoloos zullen maken," legde Praetz uit. "Het is echt heel frustrerend."

De omstandigheid Cook County illustreert het grotere dilemma van procedurele of bureaucratische hindernissen die worden gemaakt met betrekking tot lokale politieke verkiezingscoördinatoren die de essentiële fondsen krijgen.

Terwijl Praetz IT-medewerkers wil inhuren of nieuwe stemmachines wil kopen die in staat zijn om beveiligingsupdates te vinden, vereiste hun staatswetgeving in de staat illinois dat Hawaii Panel of Elections een Cyber Sat nav-software bouwde, waarvan 1/2 van het geld kan worden gebruikt voor .

Het Web Sat nav-systeem koos acht stabiliteitsspecialisten om met de 108 gebieden in Celui-ci te praten over de beste veiligheidsmethoden om ook hun zwakke punten te bekijken. Elke lokale persoon die geen plezier beleeft aan het programma, in overeenstemming met de wetten, kan mogelijk geen contant geld van uw beurs ontvangen.

"We konden niet weten dat die rigide terminologie in de budgetkosten zou zitten voordat het te ver weg was voor mensen om er alles aan te doen," zei Shiny Dietrich, een woordvoerder van Condition Aboard of Elections.

Tegen juni had het panel alle 9 online navigators aangenomen, met minder dan twee maanden tot de verkiezing van de dag van de politiek. Hoewel slechts de helft van het federale aanbod dit systeem zou dekken, houdt de verkiezing aan boord bovendien nog eens de helft van het geld vast voordat websurfers aangeven aan welke dingen het moet besteden.

Praetz legde uit dat dit systeem tot dusver niets heeft gedaan om de bescherming van politieke verkiezingen te ondersteunen. Hij wist dat zijn lokale bevolking de navigators niet nodig had om hen naar anderen te sturen, omdat de meeste functionarissen misschien hebben geleerd welke stabiliteitsproblemen hun eigen regio moet aanpakken. Zijn local doet dat met belastinggeld, voegde hij eraan toe, en verbeterde zijn herstel- en diagnosekenmerken.

Ondanks het late begin, heeft Dietrich zelfvertrouwen dat het programma in de staat illinois ongehinderde verkiezingen kan houden. Ze gaan beginnen met kleine, afgelegen provincies en richten zich op de soorten die het meest geconserveerd moeten worden, legde hij uit.

"Het is een haast, en tijd is een probleem, maar eerlijk gezegd weten we niet eens hoeveel we tot mei mogelijk tot het einde zijn gekomen," zei Dietrich. "Toch waren we binnen de oneindige cyclus vertraagd aangekomen."

Het was pas in de laatste september dat de raad van verkiezingen van Illinois werd vrijgegeven, het zou $ 2,9 miljoen aan beurzen kunnen vrijmaken rechtstreeks aan provincies die deelnemen aan het online gps-plan.

Ten tijde van het begin van maart verklaarde Praetz dat zijn graafschap dat geld nog nooit had gezien.

Maar hij is hoopvol dat hij die fondsen op tijd kan krijgen – in elk geval voldoende om een van de vele dingen te financieren die hij graag van Late zou zien.

De digitale oorlogsruimte van de DNC in 2016.

Van hun detail

Maciej Ceglowski gaat van San Francisco Bay Area naar Alaska, waar hij de staf van de reclamecampagne traint voor cybersecurity.

Hij richtte Technological Unity op, een politiek bedrijf, vlak na Selection Morning in 2016, bezig met het digitaal lezen en schrijven en de bescherming van congressen. Hij heeft een minimum van 15 strategieën over selectiestabiliteit geïnformeerd, gezien het feit dat de val van, en van wat hij heeft gezien, niet veel is veranderd sinds 2016.

"De grootste verrassing is het vinden van strategiebeheerders die nog steeds Yahoo Email gebruiken", aldus Ceglowski. De assistentie ervoer alle tegoeden van het bedrijf opgeofferd in de grootste hack aller tijden . "Als je een onderzoek wilt doen naar elektronische postdiensten die niemand binnen een kilometer overheidsbeleid nodig heeft, dan is het Google, maar ze maken er toch gebruik van."

Pledge, de eigenaar van Aol, verklaarde door de staat gesponsorde hackers gericht op alle sectoren, niet alleen Yahoo, omdat cyberterroristen in het verleden ook precieze Gmail en Facebook of myspace hebben.

"Bij Promise verwerven we deze gevaren aanzienlijk en kopen we een op aanvallers gerichte beveiligingsprocedure aan voor onze items en systemen, met toegewijde squads die zich bezighouden met voortdurende bedreigingsmonitoring, penetratietests en onderzoek," verklaarde een woordvoerder in een verklaring.

Ceglowski zei dat, hoewel campagnes de neiging hebben om zich nu veel meer bewust te zijn van de uitdaging, raadsman die ze misschien alleen hebben, niet specifiek waardevol is.

Stafleden krijgen leesmateriaal, wekelijkse webinars en discussies over bescherming, maar geen van allen met wie hij sprak, heeft een echte man of vrouw meegemaakt die uitlegt hoe je beschermd kunt blijven. De activiteiten waarmee hij sprak, zeiden dat ze "uit hun detail" denken met cybersecurity, en ze hebben ook vaak moeite om een advies te volgen dat ze daadwerkelijk krijgen.

Ceglowski bladert zijn contactnummer door met promoties direct nadat hij ze heeft geïnformeerd, en soms is hij een mobiele telefoongesprek geworden toen medewerkers fouten maakten bij het maken van hun Google30mail bedrijfsaccounts.

"Campagnes hebben in deze moeilijke situatie gestaan, waar ze ook veel technische middelen krijgen en ze zijn over het algemeen in de pas om niet te slagen," zei hij. "Je kunt dit echt cruciale probleem in iemands panel niet zomaar elimineren zonder hen praktische ondersteuning of basisonderwijs te bieden."

Ondanks de ongewenste voorwaarde om promoties te beschermen, is hij er zeker van dat de cursussen een onderscheid maken – ondanks de tijd recessie. Hij heeft nu zelfs zoveel strategieën opgeroepen omdat hij de assist gratis zal vinden en aanbieden.

"Het strategische venster komt tot een einde omdat we de verkiezingsperiode van het jaar zwaar hebben doorgemaakt, maar ik denk niet eens dat dit betekent dat we ons terugtrekken en zeggen: 'Och, we zullen wachten tot 2020.Ha'

Geen snelle oplossing

Een paar jaar kan lijken op een lange tijd, maar om diepgewortelde stabiliteitsproblemen te moderniseren, is het niet echt voldoende, zeggen de autoriteiten.

De problemen van Facebook, inclusief overlast en verkiezingsinterferentie, kunnen verschillende jaren in beslag nemen, en dat is door de individuele offertes van Tophond Mark Zuckerberg . Equifax, dat vorig jaar een massale informatieverstrekking heeft opgelopen, voorziet zichzelf ook in dezelfde schatting van 36 maanden om zijn beveiligingsproblemen op te lossen.

Het duurt erg lang om de stabiliteitstraditie te wijzigen, zelfs voor bedrijven waar ondernemers volledige controle hebben over wat moet veranderen en hoe het moet worden uitgevoerd. Het is aanzienlijk ingewikkelder als je nadenkt over de conditie van verkiezingen, en hoe de factoren veranderen, uitgedrukt in conditie, en zelfs county by local. Je vindt drie, 141 gebieden in de VS.

In tegenstelling tot de GDPR van Western Union , een wet die betrekking heeft op de persoonlijke privacy van bestanden, is er geen allesbepalend normaal voor het veiligstellen van de politieke verkiezingsprocedure. Chirurgische procedures blijven ongeveer wijzen en lokale officieren. Het dichtst in de buurt van een standaard zijn de suggesties van het vrijwillige stemsysteem via de Amerikaanse verkiezingsondersteuning voor politieke verkiezingen, en omdat de identiteit aangeeft dat ze niet nodig zijn.

Ongeacht of de initiatieven om de politieke verkiezingszekerheid te vergroten, vanaf februari zullen plaatsvinden. een single, 2016, het zou tot een minimum van 2021 kunnen duren om items te repareren, noemde Bob Wysopal, de hoofdtechnologiemanager bij beveiligingsstudieorganisatie Veracode.

"Het zijn belangrijke veranderingen, dit is iets dat op dit moment zou moeten beginnen en het zal waarschijnlijk vijf jaar duren om uit te voeren", legde Wysopal uit. "Momenteel kunnen we alleen echt resultaat en detectie doen, we zijn echt niet efficiënt in vermijden."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *