Turnbull riep Tony Abbott en Kevin Rudd uit voor hun beslissingen om in het parlement te blijven. Afbeelding: Lukas Coch / AAP
Politiek

Turnbull haalt uit in geheime opname

KEVIN Rudd heeft een veeg over Malcolm Turnbull gebracht nadat een verloren sleutelbesparing tot stand kwam met het verschijnen van het voormalige generale hoofd.

In geluid verkregen door Nine Media , kan meneer Turnbull zelfs worden opgemerkt door mede ex-topministers Tony a2z Abbott en Kevin Rudd "ellendige geesten" te bellen.

"Als je stopt met het krijgen van pm, wat is dat dan, zei hij in de besparing.

"Er is geen manier om persoonlijk rond te hangen zoals verbitterd Kevin Rudd of Tony adamowicz Abbott. Ernstig, dit type persoon als sombere, ellendige geesten. Inches

M. Rudd populariseerde Twitter op Maandag mid-dag om M. Turnbull wat hij als "een snelle werkelijkheidscheck" aanbood aan te bieden.

"Ten eerste, het krijgen van de wereld op de hoogte dat we gestopt zijn met de leiding van de nationale politiek, daarover wordt er op de televisie dagelijks naar verwezen, Inches werd hij geciteerd vanuit de tweet.

"Ten tweede, voor het geval je het niet zou opmerken, verliet ik het parlement voor New York nog 5 jaar terug. Waarom kom je niet aan voor een kop thee?

Malcolm Turnbull is samen met zijn vrouw Lucy in New York geweest sinds de leiding van het bedrijf.

Malcolm Turnbull doet Ny samen met zijn partner Lucy sinds de controlemarge. Bron: News Corp-vragenlijst

Eerste recensies verkeerd aangehaald Mr Turnbull als uiting "opknoping dicht bij zoals vet Kevin Rudd of Tony Abbott".

Dit is na getransformeerd in "limpet", wat verwijst naar een vasthoudende mariene naaktslak, van "lipide", de chemische stof.

Ondanks de correctie waren veel mensen in de war, wat verklaart waarom Mister Turnbull zijn voorgangers zou identificeren als een soort zeeslak.

Gelukkig hield de vorige premier van Twitting het rapport goed.

"Ik heb een hekel aan een goede vette of limpet (of lipidineuze limpet) -rekening te ruïneren – toch is het adjectief ten onrechte herkend voor, afwisselend, een onlosmakelijk lichaamsvet of een vasthoudend mariene naaktslak is" verbitterd ", Inches hij auteur.

"Ik vermoed dat een Apple iPhone op 50 stappen geen goed opnameapparaat is!

De opname werd vermoedelijk geregistreerd tijdens een gesprek dat Mister Turnbull op vrijdag met verschillende jeugdige marktleiders in Ny kreeg.

In het geval dat de chat naar het onderwerp van zijn verdringing keek door de beste carrière, beschreef de heer Turnbull terwijl de groep 51-49 was over de gepubliceerde peilingen, binnen peilingen die volgden op 40 verschillende autostoelen die aantoonden dat hij vooruit was door een aantal items, tweeënvijftig-48.

Maar hij zei dat mensen die partij zijn in de partij vastbesloten zijn om de controle te veranderen, ongeacht het contrast tussen het grote publiek en interne vormen.

Maar voor oorzaken die ze niet konden verklaren, was er duidelijk een plaats in de sociale bijeenkomst en ook in de pers die regeringsgezinde entiteiten wilden mishandelen, plus ze zouden doen, "zei de heer Turnbull.

"En natuurlijk konden ze hun persoon niet omhoog krijgen, ze ontvingen ScoMo (Scott Morrison)

Turnbull riep Tony Abbott en Kevin Rudd uit voor hun beslissingen om in het parlement te blijven. Afbeelding: Lukas Coch / AAP

Turnbull bekend als Tony a2z Abbott en Kevin Rudd voor hun beslissingen als parlementslid. Afbeelding: Lukas CochAndAAP Levering: AAP

Mijnheer Turnbull voegde eraan toe dat het van vitaal belang was om niet 'gedreven te worden door haat' in dit soort omstandigheden, iets waarvan hij duidelijk dacht dat de heer Rudd en meneer Abbott uiteindelijk belandden.

Dit jaar bracht Julia Gillard Mister Rudd ten val door zijn laatste baan, maar als alternatief voor zijn ontslag plaatste de heer Rudd vlak voor hij zich de job toe-eigende in 2013.

Mr Abbott vermist een managementlek in 2015 en werd vervangen door Mister Turnbull, maar hij maakte de verhuizing ongetwijfeld niet haalbaar voor de moderne Pm-uren.

Velen schreven de valkuil van de heer Turnbull toe aan de constante dwang die hij van de heer Abbott ontving, samen met een conventionele factie van de Open-handed Social gathering, waardoor het bijna onmogelijk werd voor de heer Turnbull om van te genieten.

Dit is niet dat Mister Turnbull in eerste instantie zijn gevoelens bekend maakt over politieke figuren die blijven nadat ze zijn verwijderd van het leidende ministersschap.

Hij onthulde zijn houding over hoe ex-leidende ministers in juli moeten reageren, terwijl ze vrijkwamen dat hij het parlement zou verlaten als hij de controle zou laten vallen.

"Ik heb ervoor gezorgd dat het heel duidelijk is dat we excellente ministers het meest buiten het Parlement zijn en ik denk ook echt niet dat er veel feiten zijn om die samenvatting te suggereren. klopt niet, zei hij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *