President Trump kondigt herziene NAFTA-deal met Mexico aan
Politiek

Trump, zonder bewijs, zegt dat social-mediabedrijven zich hebben bemoeid met verkiezingen

President Trump kondigt herziene NAFTA-deal met Mexico aan

Leider Donald Trump haalde opnieuw uit naar sociale media marketingbedrijven, en beschuldigde technologiebedrijven ervan zich te bemoeien met de verkiezingen van 2016 en 2018 zonder bewijsmateriaal voor zijn beschuldigingen.

In een afspraak met The Daily Caller, gepubliceerd op vrijdag, verklaarde Trump dat de bedrijven een openlijke vooroordelen hadden die deelnamen aan de selectiestrategie van 2016 die hem het Witte Huis opleverde. Hij meldde Myspace en Yahoo en google op titel.

"Ik bedoel dat de werkelijke storing binnen de laatste selectie (2016) dat was – in het geval je naar alles kijkt, bijna al die bedrijven zijn zeer liberale bedrijven voor Hillary Clinton," instrueerde Trump The Caller. "Misschien heb ik dat een meer bevredigende klus geklaard omdat ik geweldig ben met Twitter en ik bekwaam ben in sociale netwerken, maar jij deze mensen waren allemaal bij Hillary Clinton's kant, als je kijkt naar wat er gebeurt met Fb en met Yahoo en google veroorzaakt alles, we hielden absoluut vast voor mijn kind-facet. "

Trump heeft de traditionele nieuwsbrief geadviseerd die bedrijven van sociale websites eerder ondervonden tijdens de verkiezingen van 2018. Hij presenteerde geen gegevens om de claim van de geplaatste afspraak te begeleiden.

De Bright Property reageerde niet onmiddellijk op een verzoek tot beoordeling.

Trump's opmerkingen komen omdat oudere professionals van Twitter reageren op uw vragen van het Congres over het overzeese effect dat tijdens hun verkiezingsstrategieën rond hun professionele diensten werd geleid. In gecreëerde rapporten die voorafgaand aan de amerikaanse senaat werden voorgelicht, verdedigden Facebook- CEO Port Dorsey en FB COO Sheryl Sandberg hun systemen en beloofden ze om internationale onrust bij Amerikaanse verkiezingen aan te pakken.

In een laatste tweetstoot beschuldigde Trump bedrijven van sociale media valselijk van ' absoluut scherp naar de republikeinse / voorzichtige stemmen ' over de programma's. De Twitter-berichten volgden ons profiel van een hoofdgebruiker, een verbannen theorie van far-appropriate complottheorie en Infowars-sponsor Alex Johnson van belangrijke technische titanen zoals Tweets, Yahoo Facebook, Myspace, het Apple- bedrijf van Apple en nog veel meer.

Facebook, Twitting en Google beantwoordden niet meteen de behoefte aan meningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *