walking-dead-motorfiets
Tv en films

The Walking Dead bevestigt drie terugkerende personages voor seizoen 9

walking-dead-motorfiets

Het is echt geen magische formule The Ron Grimes van The Jogging Dead (Claire Lincoln later) zal het display maken. Maar op Ny Comedian Con 2018 heeft het leiderschap van de show vastgesteld dat drie persona's die hebben gegeven dat de resterende show zal terugkeren binnen het nieuwe seizoen, dat Weekend op AMC in première gaat.

Een op dit moment onthulde teruggave voor Jon Bernthal zoals Shane Walsh nu in wezen geverifieerd was , maar nieuw geïntroduceerde eindigde met represailles voor Hershel Greene (Scott Wilson) en Sasha Williams (Sonequa Martin-Milieuvriendelijk). De verklaring kwam op hetzelfde neer als het ongelukkige nieuws dat steeds vaker voorkomt dat Wilson stierf. Komt op 76-jarige leeftijd ten einde aan de problemen met de leukemieziekte.

"Er waren een paar geruchten dat we probeerden te liegen, maar we zouden graag zien dat Jon Bernthal op de terugweg is," zei showrunner Angela Kang tijdens het hele NYCC-panel.

Maar sinds het karakter van Bernthal werd overgedragen, werd hij een wandelaar en daarna werd hij opnieuw vermoord, de kans is groot dat hij bijna zeker terugkeert in een flashback-geheugenmoment.

Andere teruglopende helden Hershel en Sasha maken ook deel uit van een droomreeks of flashback. Kang openbaarde geen verdere details door de cel.

Gezien het feit dat Lincoln vervolgens definitief het scherm verlaat, heeft het vaste team en het team in de NYCC-cel hem voor zijn 'Grimes' erkend, waarbij hij hun favoriete exemplaren bediscussieerde met behulp van hem rond het arrangement.

Bedrijf Sawzag Alpert verklaarde dat zijn favoriete Ralph-gelegenheden plaatsvonden tijdens de eerste keer, toen John te paard het atlantagebied op reisde en de schade zag, maar hij houdt ook van de begintijd van jaar 3 wanneer Grimes naar het hoogste niveau bloeit als een leider van een vrij complex aantal overlevenden.

"Het gebruik van Tim Lincoln zal later waarschijnlijk als een van de grootste genoegens van mijn welzijn vallen", verklaarde acteren beroeps Jeffrey Dean Morgan (die Negan op het programma heeft).

Tijdens de cel waren enthousiastelingen geïnspireerd om hun favoriete Ralph-foto in een poll te kiezen. De succesvolle scène werd gespeeld voor de doelgroep – het is wanneer Ralph en Daryl contact opnemen in tijd 4, precies waar Rick de populaire serie zegt: "Het geeft je niet echt. Jij bent het niet. alles, je bent mijn vriend. "

"Dit is de enthousiaste en intelligente groep fans," verklaarde Lincoln vervolgens van de fans van de show. "Deze discussie met volgers is een van de meest bijzondere en unieke punten."

Toen begon Lincoln vervolgens met het uitvoeren van iets voor in eerste instantie: het bekijken van een volledig evenement van de Jogging Dead met de supporters die dol zijn op de show, die elke dag eerder alleen voor hen wordt vertoond.

De in het verleden geïntroduceerde tijd van jaar 9 trailers hebben eerder een aantal van de belangrijkste plotpunten gevalideerd, inclusief een paar-kalenderjaar tijd hop, omdat je de oorlog met alle Saviors aan het einde van de tijd kwijt bent 8. Liefhebbers zullen ontdekken wat voor personages dichterbij zijn gekomen als een team, en ook overleven door te leven vanuit het territorium .

Deze gloednieuwe tijd kan ook de Whisperers introduceren, antagonisten van The Jogging Lifeless-strips .

De Whisperers, van de strips, opperhuid de levenloze wandelaars en zet ze op zodat ze ongezien tussen de ondoden kunnen blijven. De verbinding alleen door te fluisteren.

De Whisperers zullen nieuwe solide mensen Samantha Morton als Alpha, Johnson Hurst als Try-out, Nadia Hilker als Magna en Cassady McClincy als Lydia omvatten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *