Handmaid's Tale
Tv en films

Sexy Handmaid's Tale kostuum wordt getrokken omdat duh

Handmaid's Tale

Waarschijnlijk hebben ze dit niet via gedacht.

Een "sexy" kostuum geïnspireerd op de gids en de Hulu- serie The Handmaid's History , waar vruchtbare vrouwtjes gehouden worden om jonge kinderen te houden voor de machthebbers, is later on-line kritiek geworden.

Detailhandelaar Yandy had een verkleedkostuum met de naam "Fearless Red-Colored Initial Dress-up-kostuum", ongeveer Dollar65, getoond. Het omvatte een korte roodachtige jurk en stomende cape, en ook een witte kap.

Sommige mensen op Facebook waren niet tevreden.

"WHHHHHHHYYYYYYYYYYYY" een enkele gebruiker getweet .

"We zijn nu boven satire uitgekomen," gaat nog een tweet door . "'Sexy' Handmaid's Account-ensemble Er komt niets meer over het strijden tegen het patriarchaat door een show over vrouwenhaat en seksueel geweld te seksualiseren. '

Yandy nam het verkleedkostuum op de site en plaatste een verklaring op Tweets Thurs., Die het simpelweg noemde: "De laatste paar uur kan het duidelijk zijn wie ons 'Yandy Brave Red-Colored Very First Costume' is wordt opgemerkt die de onderdrukking van vrouwen vertegenwoordigt, als een alternatief voor een symbool van de macht van vrouwen. "Dit is triest, omdat het niet onze bedoeling was op welk podium dan ook." Onze oorspronkelijke motivatie om iets te maken was door het gebruik ervan in de afgelopen maanden als een hoogst Effectief protestbeeld Gezien het waarheidsgetrouwe en oprechte resultaat, gebaseerd op talloze gepersonaliseerde rapporten die we nu hebben gekregen, halen we het kostuum uit de website. "

De handelaar plaatste ook de affirmatie over de website die het kostuum van Halloween benadrukte .

De kleding van je Handmaid's Account is gebruikt om uiting te geven aan de tirannie van de dames. Eerder deze maand gebruikten activisten de karmozijnrode mantels en heldere mutsen tijdens de proefhoorzittingen van het Hooggerechtshof, de kandidaat van Brett Kavanaugh, om zijn mening over abortus te bestrijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *