Van links, CNET Associate Editor Patrick Holland, Aneesh Chaganty, John Cho en Sev Ohanian.
Tv en films

Op zoek naar ster John Cho op Star Trek, hoe het is om alleen te handelen

John Cho op CNET HQ.

De film Seeking is een aangrijpende spanning die op een geweldige manier wordt verteld.

Met Steve Cho in de hoofdrol volgt een ouder die zijn vermiste meisje probeert te vinden. Waarom de film echt innovatief is, is dat hij alleen gebruik maakt van laptop- en telefoonschermen die het verhaal vooruit helpen. Voor bijna alle shows werkt Cho alleen.

CNET's overzicht van zoeken noemt het "zij-van-de-stoel-tijd en significant interessant." Evenals de film ooit eerder twee awards had ontvangen met de Sundance video-festiviteit van dit jaar: een verdienste voor het publiek, evenals de Alfred P. Sloan Feature Video Prize, om een uitstekend voordeel te hebben met technologie of technologie.

Cho bezocht gisteren CNET, samen met corp-auteur en filmregisseur Aneesh Chaganty en co-auteur Sev Ohanian. We noemden de nuts-taak om een film te maken die zich volledig op vensterschermen kan voordoen. Trace: het vereist een groot deel van de werking van het voorhoofd.

Hier is een aangepast logboek van onze eigen dialoog.


R: Zou je Browsen willen uitleggen aan mensen die het niet hebben gezien, maar?
Chaganty: zoeken is een heel basale spanning die op een zeer onconventionele manier wordt verteld. De traditionele component is dat het meer gaat om een vader wiens meisje vermist wordt en dat hij pogingen doet om haar te ontdekken. Het zeer niet-traditionele element is dat de meeste films op het scherm van de jongere laptop verschijnen en niet op zoek zijn naar tekenen om haar te ontdekken. Wanneer ik de bulk zeg, vindt de rest plaats op andere computersystemen en op laptops en technische gadgets. Het is allemaal gereguleerd op de hoogte van displays die we dagelijks gebruiken om te spreken.

Bob, hoe kun je deze film maken?
Cho: Het was absoluut voor mij voorzien op de originele manier, door middel van mijn providers, en mijn eerste perceptie was dat we de verhaallijn echt aanbaden [maar] ik werd uiterst verdacht van het informeren via vensterschermen, enzovoort over die tijdspad wond nee zeggen. Bij nader inzien, zeg ik liever, ik vraag me af of dit wel of niet was omdat Aneesh met een systeem sprak, met de telefoon, als een alternatief voor het ontmoeten van confrontaties. Hij keerde terug naar mij en dat we vroeg of laat lager zaten. Bovendien kwam het erop neer dat ik ervan overtuigd was dat het waarschijnlijk een film zou worden, niet alleen een YouTube-videoclip.

Sev, hoe verklaar je het een corp-copywriter?
Ohanian: Het kan zijn om te beginnen met een spanning. Het is een typische film. Het heeft elk van de goede en slechte en wendingen en spins en … het gevoel dat je ontvangt met elke film. We hebben het simpelweg gedaan om het op een gekke, onconventionele manier te maken … Het was een kans voor ons om met deze belachelijke verwaandheid te werken, maar om uit te leggen aan een extreem zittende, man en vooral een emotionele verhaal.

Dit is de eerste functie. Je hebt een geschiedenis waarin je eenvoudig video's kunt uitspreken, maar hoe kun je stuiteren als je tekort komt met een onafhankelijke film (en dan met name die)? Waarschijnlijk is een manier om dat te stellen zeker: hoe kun je Sundance en een paar eerbewijzen dragen?
Chaganty: Voordat ik zo was, maakte ik deze film, ik was op Yahoo en google in Nyc … Ik had reclames gemaakt, ontwikkeld en geregisseerd … Het was absoluut daar 'echt besefte de beste manier om te emote op computerschermschermen. Mijn bazen kregen de beste tv-advertenties voor zoekmachines – echt reclamespots, tijdsperiode. Er is er een … bekend als French Adore … met betrekking tot een jongere die naar Londen gaat en de liefde van zijn levensstijl vervult, en het is gewoon geïnstrueerd door middel van vragen over de zoekmachines. Misschien is er nog eentje die net in Gmail was met een pop die correspondentie met zijn kind maakte, bekend als dure Sophie . Het is logisch de toename van zijn jongere. Ik herinner me dat ik dacht: "Ongelooflijk, het zijn dit soort niet-traditionele strategieën om met het verhaal te delen, maar het verhaal is zo gewoon en iets waar we ons allemaal mee kunnen identificeren."

[Toen] Sev bereikt met behulp van deze business plus ze wilden een video genereren met een computerscherm. Hij zei: "Hallo, mijn jongeman werkt bij Google. Je moet ook veel met hem praten." Het ervoer op deze manier dat video een vloeiende volgende stap zou zijn … hoewel we op geen enkel moment ooit het idee hadden dat dit een property zou beheren.

Regisseur Aneesh Chaganty

Ik geef mijn taak op bij zoekmachines … en dat we deze film hebben gemaakt met een paar mannen en vrouwen, een heel klein gebied voor bijsnijden en bewerken met twee iMac-computers die elk een paar uur met dodelijke afloop neerstrijken en die we als vijftien zouden laten werpen. twintig procent vooruitgang. We waren onderweg van 8 a.mirielle. tot 2 a.michael. elke dag voor ongeveer 2 jaar. Als dit type film zou mislukken, had niemand een oog dichtgedaan, aangezien niemand deze video in de eerste plaats ondersteunde. We namen een gekke stuitering van religie en vertrouwde erop dat iedereen voldoende had bereikt toen dit gebeurde om uit te zoeken hoe een stap nieuw te maken. Om een of andere reden hebben we ons aangemeld bij Sundance, ontvangen, waarna 12 jaar nadat ons best een wereldwijd distributiepakket had.

Bob, de voice-over binnen de Harold en Kumar Head To Witgekleurde Fort-truck legt je uit als "die hardgeanodiseerde kookpot-kerel van National Cake." Wat ben je precies aan het denken over hoe je baan dit heeft veranderd van "die Oosterse man" blijven om nu op deze manier gekwalificeerde prospects in films te maken?
Cho: Voor mij is deze film op dit moment een beetje van de toekomst. Waarom waardoor ras en ras en traditie in het huishouden … specifiek en relevant zijn voor wie de personages zijn, toch doet het er niet toe. Ik zeg al enige tijd dat ik er trots op was dat ik persoonlijk gesmeed zou worden in witgekleurde functies, en dat was een genoegen omdat ik genegeerd werd wat ze me hadden opgeschreven – voor Aziatische volwassen mannen. Dit is een voorbeeld van de eindsport, die zou kunnen zijn om een locatie te vinden waar de figuur is geschreven over de webpagina Cookware, maar het is ook niet alleen een deel van het stuk.

Hoe verloopt een film constant Overvloed De inboorlingen stemmen overeen met die lange termijn en blijven problemen voorkomen?
Cho: Waar ik eerder naar heb gekeken … en dat ik dit idee volledig ondersteun, is dat niemand video's hoeft te verwerken voor de manier van leven … We zijn anders. We zijn serieus. En het kan gek zijn … om deze persoon te zeggen, dit verhaal, betekent wij allemaal. Ik denk in welk compleet ding. om te bezoeken, gaat perfect in meerdere. Eenvoudig dan zal het ons vertegenwoordigen. Omdat niemand account, niemand specifieke persoon, niemand verhaal geen enkele traditie kan ons symboliseren, en echt beeld begint met het blijven volledig zeker. Wanneer je de dooier van beeld oproept voor een onderneming of individu, moet je basic zijn. En dat is niet authentiek.

1569cnet-klare connie

Terugkeren naar de verwaandheid van de film … De schermen extra soms deze prachtige stress bij momenten. U legde stilletjes dat displayscherm start of begrijp de lava screensaver, gewoon om die druk te lanceren. Wat was dit leuk maken?
Cho: Kan ik iets zeggen? … ik ben gewoon van plan deze jongens een compliment te geven … Ik geloof nu al vele jaren, dat verhalenvertellers binnen mijn organisatie al worden beïnvloed door de manier om te dramatiseren wat er in onze cultuur gebeurt, namelijk dat meer en meer meer mensen hebben deals met technische apparaten … Ik geloof echt dat de originele manier is geweest om een persoon te typen die filmt. En neem het van het weer aandrijven van hun. En als je Megabites Ryan voor de geest haalt, praatje nogal luid in haar berichten, hoewel ze typte. Het is vaak nep. We zijn niet correct geworden. [Dit] was het eerste wat ik net las dat een benadering bood voor dit probleem, zoals een verhalenverteller, die in het apparaat moest kijken … Nadat ik het ontdekte … was ik geschokt over hoezeer het indruk wekte. Waren voor de 7e en 8e generatie apparaten, en we hebben bewondering voor gadgets. Daarom hebben we een besproken verslag, maar het is het eerste jaar dat we deze film hebben gemaakt, simpelweg omdat ons gecombineerd begrijpen en opnemen met een van deze apparaten hier is.

Regisseur Aneesh Chaganty (links) en acteur John Cho bespreken het maken van hun film Searching.

Chaganty: Kort gezegd … in de film zitten zeker alle videoclips die op een scherm staan. Er is ongetwijfeld een Skype digitale camera. Of er is zeker Youtube. com films. Er kunnen informatie videobeelden zijn. Er is zeker elke website – meestal uw laptop of computer. Dan is er de manier waarop we het hebben bekeken, dat is onze extra digicam dat we alle verhogen. Dus … om deze film te maken, wat het concept van Sev was … de eerste groep mensen die net was ingehuurd, waren niet de beroemdheden of iemand kwam geregeld, deze mensen waren de redacteurs die meestal opereren nadat de video een kans is. In dit geval kwamen ze zeven weken eerder aan … en begonnen ze fundamenteel om internet te volgen en foto's van sms te maken en veel foto's van mij te maken. Samen met wat we eindigden met … was 1 uur en 40 minuten verminderen met de totale film, waarbij ik deelnam aan elke rol, zoals de vader, de goede vriend, moeder, de meeste van haar goede vrienden, gewoon persoonlijk praten … Dit was eerlijk om jezelf te leren trainen om de show te maken, maar met een heel praktisch niveau.

Steve – terwijl hij is gearrangeerd, overweegt hij de hele tijd [zijn] ontmoeting met de GoPro. Bijna elke kleine aandachtsbeweging is ongelooflijk overdreven. Dus hij moet in essentie weten waar de aanwijzer elk punt bereikt. Precies waar elk opneemscherm plaatsvindt. Precies waar elke site wordt weergegeven. Waarin elk woord opkomt. Dus bijna alles moet perfect worden afgestemd. En hij moet precies weten wat hij vaak heeft gedaan. En we moesten allemaal helpen de film allereerst maken en dan mogen we de film maken.

U had het gehad over de thuisvensters van Metacafe en Facebook. Moet je toestemming krijgen om die dingen op het scherm van het horloge te gebruiken?
Chaganty: De belangrijkste dingen … die we met deze film wilden uitvoeren, is het juiste internet. Ik ben zoals geen Hollywood video- of tv-programma of zoiets doet eigenlijk de technologie juist. Ze minimaliseren vaak tot een mobiele telefoon en ook het sms'en is enorm … Of misschien reduceer je het met een website en het is gewoon compleet samengesteld, en ze demonstreren nooit logo's. En nu waren we echt als: "Nee, nee, nee." Om deze film effectief te laten zijn, moet het voelen alsof hier je personal computer is, absoluut niets bestaat … en dit is iets dat we hebben gegarandeerd met een juridisch team … Als we deze programma's laten zien hoe enorm veel mensen gebruiken ze elke dag, op manieren die niet liegen of ze niet opzettelijk met openlijk slecht licht uitbeelden, heb je gedacht er op te vertrouwen? … Deze film is geen aanklacht tegen technologie. Het is gewoon, op de ongebruikelijke manier, dat we laten zien dat we ons leven op displays blijven.

Er is elk van deze details op het scherm, deze facet bijzonderheden. De enige die plaatsvindt, is in feite een rapportenzoekactie en het zegt iets als: "De industrie-industrie van de show-industrie dacht aan de editor van de film -"
Chaganty: Er staat: "De industrie-maker van de show-biz gelooft in het doden van filmschrijvers." Het is misschien [items voor Ohanian] Sev ons bedrijf rust goed naast ons.

Ohanian: De schrijvers zijn geweldig, oké?

Chaganty: Ja, deze zijn geweldig. Als je deze film stopt, kun je andere items zien … Zodra je deze film ontdekt, probeer waar dan ook naast de hoofdactiviteit te kijken. Houd rekening met tekenen. Elke afzonderlijke tekstuele inhoud met deze video, of het nu de mediale zij-tekstberichten zijn … of elke e-mail … of bijna elke beschrijving van elk Locater-document – welke datum is toegevoegd, de afmetingen van de document … Het was allemaal door ons geschreven voor deze film. Bijna elke verzameling moest extra belangrijk zijn. En er waren veel hints, deelverhalen, subplots … Dus we hadden veel tijd voor de lol.

Ohanian: Er is elk van deze echt opwindende subplots en enorme Happy Easter! dat mannen en vrouwen echter niet zijn opgesloten.

Van links, CNET Associate Editor Patrick Holland, Aneesh Chaganty, John Cho en Sev Ohanian.

Het verkrijgen van die camera voornamelijk gewijd aan John's gezicht – zijn bijwerkingen, zijn oog en wenkbrauwen informeren veel. Ik vraag me af, Bob, wanneer je dit aan het opnemen was, hoe heb je de link gelegd tussen de emotionaliteit van de computer, hoe ga je om met de technische uitdaging van de schermen?
Cho: Ik dacht dat een beetje viel. Ik vocht de hele film tegen mijn efficiëntie. Het was OK … Dat is zo in tegenstelling tot alles wat ik persoonlijk ooit had voltooid vóór … Ik miste bijna alles om op te slaan. En ook waren er geen mensen op afgesproken, ik deed het echt alleen, wat echt onnatuurlijk is.

Zelfs al in die shows samen met andere personages? Ze waren gewoon niet op een andere plaats of de belangrijkste faciliteiten?
Cho: Soms waren dit. Debra spelen [die een privé-detective opneemt] was op het terrein. Zij wat eten was in een andere kamer, en we verspreidden ons door een oorstukje. Maar dat is ook voor mij persoonlijk een meer ongebruikelijke factor: gewoon een oorstuk erin hebben.

Een reeks die met jou te maken heeft, is Star Trek. Ik realiseer me dat Star Wars deze zijfilms doet. Het was duidelijk een paar maanden geleden. Is er ruimte vergelijkbaar met een Sulu-film? Exact dezelfde correspondentie praktisch.
Cho: Als Solitary, wil je Sulu?

Chaganty: Ja. Dat vind ik leuk.

Wat zijn enkele taken die u gaat uitvoeren of waarmee u probeert te werken?
Chaganty: [Als gevolg van Sundance] hebben we een kans om nog een video te publiceren die we al lang hebben gemaakt – om een jr te krijgen voorafgaand aan het bijsnijden en bewerken van Seeking … Fundamenteel is het nog een spannende tijd . Het gaat nog steeds om kinderen en ouders – bijna alles wat we tot nu toe hebben gemaakt, gaat helemaal over moeder of vader en kinderen. Deze is ongeveer een ouder, evenals een klein meisje. Het is heel, echt, heel, echt, extreem donker en veranderd. Het zal waarschijnlijk het enige echte, echt donkere ding zijn dat we maken en het komt niet voor op laptops of computerschermen. Zijn naam is Werk, en we hebben geluk gehad, schieten dat vanuit de tuimel … Dus Sev en dat schreef ik samen Operate. Sev maakt het, ik leid het, en daarna is Natalie Qasabian, die ook Seeking heeft ontwikkeld, ook voorbestemd om datzelfde moment op hetzelfde moment te creëren.

Cho: Ik leid een attribuut dat niet is vrijgegeven. En dus denk ik niet eens dat ik iets moet zeggen.

Chaganty: Sulu: The Star Wars-account?

Cho: Ja. Sulu: The Star Trek Tale.

Je hebt beschreven dat je mogelijk ouders en kinderen – gezinsleden – suspense-genre behoudt. Zijn jullie allemaal vaders?

Cho: Ik ben.

Wanneer u iets ziet zoals Zoeken, hoe beïnvloedt uw uiterlijk dan precies hoe uw kinderen omgaan met internet of sociale websites?
Cho: Mijn oudste is 15 en hij is er niet echt, maar het is een uitdaging. Wat is het video-adres – weet je al, we informeerden onze jongeren, pas op voor de weirdos op het park. Het goede nieuws is dat alle gekken op elke parkeerplaats ter wereld toegang krijgen tot uw kind in zijn of haar kamer. Daarom, waar bereik je haalbaar? Ik weet het niet zeker … een beetje simpelweg omdat mijn kleintje al veel meer laptop- of computerbewust is geweest dan ik en ik weten dat die afstand ongetwijfeld groter zal worden. Dus, ik denk dat het hoogstwaarschijnlijk gerelateerd is aan als een echte zeer goede ouder … en ervoor zorgt dat je kinderen zich gekoesterd en veilig voelen, zodat ze zichzelf beschermen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *