cook-twete
Mobiel

Missie: Onmogelijke spoof opent het Apple iPhone-evenement

apple-ipad-chicago-tim-cook-9457

Hier is nog een uitstroom om aan uw behoeften te voldoen: Het appelbedrijf Tophond Bernard Make heeft eigenlijk per ongeluk getweet dat het bedoeld was als een persoonlijk concept.

Het was echter niet echt. Het bedrijf besliste het alom, bevatte in het begin werk voor zijn Sept iphone 3gs-functie, spoofing de doelstelling: extreem harde video's .

Voor de mensen die thee van het laatste moment willen lezen, gaat de thee gewoon weg. De boodschap van Cook luidde: "Nee. Dat kan snel hieronder?"

cook-twete

De twitterupdate vergaarde een enorme selectie van retweets en een groot aantal liefdes voordat ze werden verwijderd. Met Apple's gebeurtenis die begint in minuscule minuten, begrijpen we waarom het nodig was om snel aan te komen, maar onderzoekende gedachten zouden graag willen weten: wat is "het"?

We leerden toen de functie van Apple begon, waarbij een medewerker een snelkoppeling naar het medische theater van Apple haastte voordat de functie kon beginnen.

Maar natuurlijk vonden mensen die Twitter observeerden uiteindelijk iets anders. De aanloop naar het evenement van Apple in 2010 was abnormaal druipend, met schijnbare handelsnamen en reclame- en marketingfoto's die op het web druppelden .

Uiteindelijk heeft Apple mackintosh echter een geweldige reputatie verworven nadat de attachézaak was geopend en nu viel ons op wat het belangrijkste was …

In feite kunt u alleen kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *