venmo-1400x770
Mobiel

Meer dan 25.000 Amerikanen ondertekenen petities op zoek naar verandering in de privacy-instellingen van Venmo

venmo-1400x770

Mannen en vrouwen willen dat hun Venmo- transacties niet-openbaar zijn.

Meer dan vijfentwintig, 1000 Amerikanen gingen akkoord met een aanvraag om de digitale transactietoepassing te vragen om van de community naar persoonlijke standaard privatiseringsomgeving te gaan, zoals uiteengezet door een Thurs-blogbericht van Mozilla , dat de campagne in juli startte. Mozilla , de ontwikkelaar van de Firefox-browser, leverde de ondertekende applicatie eerder deze week af aan het hoofdkantoor van Venmo in Ny.

"Uit onze opiniepeiling blijkt dat mensen niet erkennen dat de transacties 'Public by default' zijn gemaakt en dat ze ook niet zullen profiteren van de manier waarop Venmo dat doet, 'verklaarde Ashley Boyd, die de leiding had over advocacy bij Mozilla, in de e-mailaangifte. "We dachten dat dit een zeer boeiende illustratie was dat talloze diensten op het web consumentenprivaten nooit op de eerste plaats zetten."

De applicatie maakt gebruik van de analyse van Venmo die wordt aangemoedigd door een onderzoeker, die een Facebook- bot heeft ontwikkeld om deals met betrekking tot medicamenteuze behandelingen vast te stellen . De bot-blog post de eerste titel-, beeld- en transactie-informatie voor het geval uw Venmo-aanpassingen zijn afgestemd op de gemeenschap.

Venmo besprak dat individuele transacties delinquent zijn voor het grote publiek, aangezien Venmo alleen als een sociale media beschouwt . Het genoemde bedrijf heeft een optie om zijn financiële transactie geschiedenis openbaar of privé te maken en het is "leuk om [informatie] uit te drukken met vrienden uit de sociale wereld."

"Venmo is gemaakt om samen met je goede vrienden in de huidige sociale planeet activiteiten te bespreken, samen met de newsfeed is hier een nummer bij," zei een woordvoerder van Venmo in een bevestiging per e-mail. "Onze gebruikers vertrouwen ons met behulp van fondsen en persoonlijke informatie, dus wij beschouwen deze plicht en toepasselijke privacyregels zeer serieus."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *