Salon Viva Technology 2018, Startup connect: dag één
Internet

Mark Zuckerberg verdedigt het advertentiemodel van Facebook: 'Wij verkopen geen gegevens van mensen'

Salon Viva Technology 2018, Startup connect: dag één

Level Zuckerberg zegt dat hij niet heeft geprobeerd een wereldwijde organisatie te creëren. Maar een maand timide van de 15e verjaardag van Facebook, de CEO van 's werelds grootste online community vond zichzelf verdedigen van de reus die hij heeft ontwikkeld.

In de website die op donderdagavondavond is uitgegeven door de Wall Street Journal , probeert Zuckerberg "The Facts About Fb" te verduidelijken, en vooral informatie over waarschijnlijk de meest controversiële delen van het woking-platform: reclame en kennis van persoonlijke privacy.

Van wat nu een vertrouwde vastberadenheid is in de CEO, laat Zuckerberg ons de algemene vragen en zorgen horen die hij ontvangt van mensen over het model van Facebook , als onderdeel van zijn zinnen, samen met de oplossingen die hij moet bieden, alles in de weddenschap om "uit te leggen" de basis voor de manier waarop we werken. "

De eerste realiteit die wordt aangeboden? Advertenties houden Myspace volledig gratis.

"Als we iedereen willen helpen, alleen dan hebben we een service nodig die redelijk is voor iedereen.De beste manier om dat te doen is altijd om gratis oplossingen aan te bieden, die advertenties ons in staat stellen om te presteren," hij produceert.

Hoewel de echte vraag is hoe advertenties voor mensen worden opgemaakt. Over het basisprincipe van advertentie waarop Zuckerberg zich concentreert, schrijft dat mensen willen dat advertenties geschikt zijn, en om dit te bereiken moet Myspace "hun passies erkennen" – maar uiteindelijk hebben mensen zichtbaarheid en behandelingen voor hoe hun info wordt gebruikt.

"Volgens welke webpagina's mensen leuk vinden, waar ze ook op klikken, en ook andere indicatoren, maken we klassen … en daarna eisen bedrijven dat ze reclame tonen om de reden die categorie," schrijft hij. "U hebt controle over welke informatie we gebruiken om u advertenties te tonen, en u kunt elke adverteerder blokkeren om u te raken."

Het is niet alleen de 15e huwelijksverjaardag die deze beschikbare kennisgeving van Facebook's Top-hond inlijsten. De organisatie heeft in 2018 met een reeks schandalen te maken gehad – via de Cambridge Analytica-informatie die in Goal brak tot aan rapporten in december gaf het bedrijven zoals Video on demand en Spotify grotere toegang tot individuele bestanden met computerervaring die eerder waren onthuld. Zelfs 2012 heeft nog nooit een reductie opgeleverd, met beoordelingen die de FTC mogelijk verzamelt om Myspace te raken, wat een record heeft dat geweldig is boven gegevensprivacykwesties.

Zuckerberg erkent dat de 'complexiteit' in de reclame- en marketingstijl van het bedrijf heeft geleid tot niettemin veel meer problemen, waaronder of Fb personagegegevens bij zich heeft of opzettelijk dubieuze blijjes toestaat om op de website te blijven om 'diamant te kunnen verbeteren'.

De Top-hond heeft daar ook antwoorden.

Hij herhaalt, "helaas kunnen we de gegevens van sommige mensen niet verkopen, hoewel het vaak gedocumenteerd is." En, "clickbait en ook andere rotzooi kunnen ons voorstel snel aandrijven, maar het kan onredelijk zijn om dit opzettelijk aan te geven, omdat het niet is wat mensen willen."

Het is een zeer zorgvuldig geschreven bewering waarmee Zuckerberg de klachten van Facebook of myspace-gebruikers kan herkennen, en ze allemaal in hun eigen woorden kan inlijsten – een aardige eerst-specifieke persoon kan contact opnemen met en resulteren in de markt om angsten weg te nemen met uitgezonden veel van de meer uitdagende zorgen die sommige gebruikers mogelijk zouden kunnen vragen. (Niettemin, binnen de uren dat de auteur van de website – mannelijke impotentie gepubliceerd blijft, was het nu al voltooid met het publiek dat slingerde in veel minder PR-slick-vragen die bij hen horen.)

Met behulp van de spillover in 2019 van de zwendel van vorig jaar, FB benadrukt tiener een lange tijd misschien niet boven maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *