McCain houdt Townhall Meeting in York, Pennsylvania
Politiek

John McCain, senator en oorlogsheld, sterft bij 81

McCain houdt Townhall Meeting in York, Pennsylvania

Steve McCain, een held van oorlogsvoering met een uitgebreid beroep als senator van de VS, bracht woensdag door, direct nadat hij gedurende meer dan 12 maanden te maken had gehad met menselijke hersenkanker. Hij was 81.

McCain stierf per dag nadat hij beweerde dat hij zijn medische behandeling voor je ambitieuze manier van kanker beëindigde. De Republikeinse senator van een half dozijn en een voormalige Republikeinse presidentskandidaat is ver van Buenos Aires verwijderd sinds december. Hij zou in de nabije toekomst 82 zijn geworden.

Het kind en de kleindochter van donkerblauwe admiraals, McCain, plaatste zich in meer dan 5 jaar als een N. De Vietnamese krijgsgevangene na zijn diepblauwe straal werd in 1967 neergeschoten. Na McCain te hebben onderworpen aan foltering en een opsluiting, leverden zijn ontvoerders de gekwetste McCain een vroege lancering als een propaganda-plan. Hij weigerde en stond erop dat misdadigers zouden worden vrijgelaten in de volgorde waarin we vasthielden.

McCain was de Republikeinse kandidaat voor leider in 08, met Ak Gov. Sarah Palin als zijn werkmaat, maar verloor van Obama. McCain voerde ook campagne voor de nominatie van de republikeinen in 2000, maar misplaatst bij George M. Bush, die de politieke verkiezingen won.

McCain was goed bekend in technologie-gerelateerde problemen, zich abonnerend op een groep senatoren die proberen de wet- en regelgeving over overheidsadvertenties die online verschijnen te versterken, na Russische verstoring binnen de selectie van 2016. Hij was co-auteur van de bonafide Ads Behave-uitgaven , die exact dezelfde richtlijnen zouden opstellen voor online overheidsadvertenties die advertenties bevatten die diep verliefd zijn op televisie en radio.

Arizona Regering Doug Ducey met de naam McCain " a us main character " die zijn land constant vlak voor zichzelf zette. Zijn partner, Cindy, herinnerde haar partner als een levende levensstijl op zijn eigen voorwaarden.

Chief executive Mr. Trump, dat McCain regelmatig botste en zich afvroeg hoe McCains status als een oorlogsleider was, tweette zijn condoleances:

Andere belangrijke twitter-updates en berichten over McCain:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *