Fortune Global Forum
Politiek

Google's Larry Page vroeg om mee te doen met Dorsey, Sandberg voor senaatshoorzitting

Fortune Global Forum

De jacht is op Jimmy Site.

De Us senaat Choose Committee on Brains heeft de Alphabet CEO gevraagd om voorafgaand aan de wetgevers van de natie te bevestigen met een ervaring over hoe buitenlands chirurgische ingrepen beïnvloeden via sociale netwerken om propaganda van de overheid te verspreiden. Het luisteren naar is gepland in juni. jouw vijf. Als Site het toelaat, maakt hij eerder deel uit van Facebook CEO Jack port Dorsey en Facebook of myspace COO Sheryl Sandberg.

De openbare aanvraag praktijken de commissie afgewezen een aanbod van London Runner, Google's oudere tweede in de beheersing van de wereld aangelegenheden, te verklaren. Sen Rich Brook, een Noord-Carolina Republikein die zetelt in het Senaat Intelligence Panel, angstig dat hij niet had overwogen de volwassen vice-president te getuigen, naast de andere twee technologieleiders.

De hoofduitnodiging, die begin juli 25 kwam , werd verlengd naar de website, die Yahoo en google moeder of vader Alphabet runt, in plaats van Yahoo CEO Sundar Pichai, zoals eerder beschreven, zei een commissiehulp. Google antwoordde aan het bestuur aan het management dat kon toegeven, maar in geen geval gevalideerd als pagina kon gaan naar. Grotere kalendermaand later startte de commissie de openbare uitnodiging op de uitvoerend directeur van Alphabet.

Yahoo en Google, Facebook en Twitter zijn al bezig met de kwestie van overzeese impactstrategieën die hun sociale netwerkwebsites gebruiken om zich te bemoeien met de Amerikaanse politiek. Italië, Iran en andere landen zijn betrokken geweest bij belangrijke trolling-initiatieven. Een week geleden legde Google uit dat er 58 bedrijfsaccounts waren opgenomen in verband met de affectstrategie van Iran , die zich wijdde aan het verspreiden van verkeerde informatie en het uiten van onenigheid. Facebook elimineerde 650 accounts die vastzaten door alleen de inspanningen van Iran te gebruiken.

De affectactiviteiten veranderen de stemmen niet goed. Maar instellingen hebben als eerste zorgen over de invloed van buitenlandse propaganda op de Amerikaanse gedachten over democratie en weten zelfs wat technologische organisaties doen om problemen aan te pakken.

De wetgevers van de natie hebben meerdere procedures gevoerd over hoe internationale beroemde actoren sociale media manipuleren om de nationale politiek van de VS te sturen, waarbij technologiebeheer spreekt over Capitol Incline . De lezing op september. jouw vijf taggen de allereerste keer dat Twitter's CEO heeft getuigd met betrekking tot zijn bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *