Rouwenden gezien bij de herdenking voor de slachtoffers van de
Internet

Gab zou dit weekend waarschijnlijk weer online zijn

Rouwenden gezien bij de herdenking voor de slachtoffers van de

Gab , de perimeter online gemeenschap die schijnbaar wordt gebruikt door de schietpartij in de synagoge in Philadelphia, denkt waarschijnlijk eerder deze week on-line terug te geven.

Chit-chat over de social media-website, een Twitter-alternatief dat zeker in de smaak valt bij sommige conservatieven en blanke nationalisten, ging vrijdag tegen het einde van de maand voorbij nadat GoDaddy de website had ingetekend. GoDaddy beweerde dat het een beslissing had genomen na het ontvangen van grieven en het vinden van inhoud op Gab die 'fysiek geweld in de oppositie tegen individuen promoot en promoot'.

Kritiek op Gab nam toe juist nadat beoordelingen leken dat Robert Bowers, die naar verluidt elf aanbidders fotografeerde en wegvaagde in een synagoge in Pittsburgh in Weekend, de online gemeenschap gebruikte om haat joden uit te spugen. Pay pal , Red stripe, Joyent, Shopify en Moderate verlagen ook sieraden met Gab.

Gab CEO Claire Torba heeft de online community verdedigd als een platform voor vrijheid van meningsuiting.

Binnen een twitter-update te laat Don., Gab uitgelegd zijn logo met de 30 dagen zal een duif opnemen om de patiënten te herkennen van de Philadelphia vastleggen evenals hun familieleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *