FCC-voorzitter Ajit Pai (links) en FCC-commissaris Brendan Carr praten voor de start van de Senaatscommissie voor Handel, Wetenschap en Transport op donderdag.
Internet

FCC-voorzitter Ajit Pai wist dat er geen DDoS-aanval was, maar bleef met opzet stil

FCC-voorzitter Ajit Pai (links) en FCC-commissaris Brendan Carr praten voor de start van de Senaatscommissie voor Handel, Wetenschap en Transport op donderdag.

Nationale verkoop- en marketingcommunicatie Betaalvoorzitter Ajit Pai was op de defensieve donderdag toen hij informeerde bij een senaatsregering in de Verenigde Staten, die ondervond waarom hij het rapport niet eerder gepast had over een geclaimde cyberaanval voor de FCC op het hoogtepunt van de controverse over de netneutraliteit in de eindvering.

Pai beschermde zijn selectie om niet eerder te praten over de bevindingen van je rapport die onlangs werden geïntroduceerd via het Office of Technician Basic van de FCC, die vaststelde dat er geen gegevens waren die dit soort aanvallen opleverden . De FCC CEO zei dat hij herkende in de maand januari.

Binnen een pietluttige verandering bij Pai en de Democratische Sen John Schatz uit Beautiful hawaii, verklaarde Pai dat hij eerder twijfels had gekregen, maar zich stil hield omdat IG's werkplek hem zocht naar het probleem bij de Section of Justice voor elk onderzoek naar misdrijven. (De juiste rechten afdeling gemist provocke onderzoek.)

"Ik heb een wijsheid gemaakt," zei Pai. "Ondanks het feit dat ik me realiseerde dat ik ten onrechte zou worden aangevallen."

De uitwisseling vond plaats per week nadat het rapport van de IG vaststelde dat de voormalige hoofdvoorlichtingsagent van de FCC de oorzaak van een korte verstoring die het online openbare overzichtsprogramma van het bedrijf online haalt, ten onrechte heeft geïdentificeerd. De storing kwam tot stand in de opgewonden discussie over het intrekken van de populairste 2015 webneutraliteitsprincipes. Ex-CIO Brian Bray, die zou aanbieden binnen de identieke positie binnen de nationale overheid, bekend als de stroomonderbreking een toegewezen denial-of-services (DDoS) staking. Dit soort hoestafleveringen slaan de echte website van de website af door deze te overweldigen met gegevens.

Hoewel de IG vaststelde dat wat er echt gebeurde hetzelfde was als in 2014 in het geval de publieke beoordelingsmethode onsuccesvol was tijdens een eerdere controverse boven internetneutraliteit. Die verstoring, en de allerlaatste springsessie, vond plaats kort na geestige John Oliver vertelde internet neutraliteit volgers kijken naar zijn elke week aanwezig HBO om het bureau te overspoelen met feedback.

Ondanks aarzeling tussen schrijvers, technologie-specialisten en enkele individuen, bevestigden Pai en zijn personeel de bewering van de CIO dat er een invasie van websites zou zijn geweest.

"De technische wijk verklaarde helemaal niets … Sen. [Ralph] Wyden ik beweerde dat het nergens op sloeg … Je liet weten dat de wetgevers van de natie een misdaad van de overheid volledig hadden toegezegd," zei Schatz tegen Pai. 'Waarom ben je er niet in geslaagd om seksuele, redelijk verstandige zorgen te omarmen die er in de buurt waren?'

Pai foto weer terug dat zijn handpalmen uiteindelijk vast kwamen te zitten.

"Als we het afsluiten ervan erkennen, was het moeilijk om kalm te blijven," legde Pai uit. Hij zei dat hij en het personeel moesten overwegen om de IG's over het hoofd te zien en privacy te krijgen en in plaats daarvan de behoeften van de wetgevende macht evenals het publiek eerbiedigen voor meer informatie.

Schatz ontdekte dat Pai zich op een moeilijke plaats bevond, maar hij verklaarde dat hij zich nog steeds niet kon "voorstellen dat er geen andere manier was om" met de fout van het Congres met de organisatie om te gaan.

Uw opmerkingen zouden moeten zijn gemaakt als Pai en de andere FCC-commissarissen hebben geclaimd voorafgaand aan de commerciële commissie van de Senaat, die toezicht houdt op het bureau. Er zijn echter veel problemen genoemd bij het luisteren naar, waaronder 5G wifi, niet-stedelijke breedband en robocalls, de intrekking van netneutraliteit en de overheidsdeling tussen democraten en conservatieven heeft zichzelf afgescheiden.

De Barak-time World Wide Web-neutraliteitsregels hebben ervoor gezorgd dat internetproviders de toegang tot en de verboden providers hebben voorkomen of vertragen, zodat webbedrijven sneller toegang krijgen tot kopers. Het beleid loopt formeel op in juli , maar de Democraten in onze gekozen vertegenwoordigers proberen ze te herstellen via een Congressional Assessment Behave- kwaliteit. Het evaluatieteam heeft nu de voorzitter van de Economische Raad overhandigd, maar om effect te overwegen, moet het ook het huis op jaarbasis afronden en door de Chief Executive Donald Trump in de wet zijn omgezet.

In hun eerste feedback naar het luisteren naar, noemde Pai de zorgen van Democraten dat de intrekking in de regels het wereldwijde web zou elimineren overdreven zijn.

"Het is nu 67 dagen en nachten geweest, gezien het feit dat de herroeping met de energiehandhaving webwetten van de vorige regering effect heeft gekregen," zei Pai. "Het internet is nog steeds volledig open en gratis."

Als onderdeel van zijn overpeinzingen merkte Sen. Male impotence Markey, een democraat uit Massachusetts die het Congres Review Work werk in de Amerikaanse senaat geleid heeft, op dat het zeer waarschijnlijk is dat we geen wijzigingen in het net hebben gezien vanwege het feit daar zijn een aantal rechtszaken die de intrekking van de FCC doorgaan.

De enige democraat rond de FCC, Jessica Rosenworcel, stemde toe. Ze benadrukt dat talloze claims via wetten worden verplaatst om hun eigen wereldwijde webneutraliteitsbeginselen te creëren en het feit dat presidenten in veel staten uitvoerende aankopen hebben ondertekend die de staten verbieden bedrijven in dienst te nemen die niet voldoen aan netneutraliteit. Wat een indicatie, legde ze uit, de populaire verdedigingen die burgers van ons willen opzetten.

Rosenworcel verklaarde dat de huidige internetserviceproviders het recht in de wet hebben om het gebruik van een website of dienst online te blokkeren. Naast je huid hebben we nu ook de motivatie van de organisatie om het voor elkaar te krijgen. En zij of hij extra is gewoon afhankelijk van de tijd voordat deze bedrijven dit beheer van de consument inzetten.

"Het is echt ongezond voor iedereen die online geschreven inhoud gebruikt of genereert," verklaarde Rosenworcel.

Voorstanders van wereldwijde neutraliteit op het web zeggen dat ze misschien niet Pai's uitspraken krijgen over de veronderstelde cyberaanval.

"Vandaag gaf Pai toe dat hij wist dat de veronderstelde cyberaanval een paar maanden geleden nep was," zei Dorothy Roth-Gaudette, exec-opziener van de basispartij Strijd voor toekomstige jaren, in een verklaring. "Ongeacht het aspect in de sectie waar je op zit, zou je helemaal geïrriteerd moeten zijn."

Met betrekking tot de opmerking van Pai dat de hemel nooit is afgenomen sinds internetneutraliteit intrekt, noemde Roth-Gaudette het 'namaak en naïef'.

"Welke een politieke verkiezing heeft tegenover de herroeping die binnen de Senaat is gepasseerd en in het huis nadert, en 23 juridische professionals die de FCC hiertegen aanklagen, internetproviders zoals Comcast en AT & Big t zullen niet uw hele wereldwijde web herbouwen. terwijl de temperatuur aanstaat, "legde Roth-Gaudette uit. "De intrekking van de webneutraliteit door de FCC is niet alleen ondemocratisch, het is onwettig en onze verkozen vertegenwoordigers zouden ertegenover moeten staan door het CRA zo snel mogelijk te passeren."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *