landelijke wijk-antenne-2-Wispa
Internet

FCC-leiders zeggen dat we een 'nationale missie' nodig hebben om rurale breedband te repareren

Dit maakt deel uit van CNET's "Traversing the Broadband internet Divide" -reeks waarin de uitdagingen worden onderzocht van het verkrijgen van internettoegang voor iedereen.

Democraten en conservatieven in Californië kunnen tegenwoordig niet akkoord gaan met iets anders.

Een zeer belangrijke factor waarmee zij het eens zijn: de elektronische afzonderlijke onderbieding niet-stedelijk De VS moet worden gerepareerd. Maar informatie verzamelen om dit doel te bereiken, is wanneer beide factoren uiteenlopen.

breedband-deel-1

Zoals iedereen die zich buiten de belangrijkste stedelijke centra of bevolkingsfaciliteiten in de VS waagde, het je laat weten, is een gaspedaal met substantiële snelheid echt een toppunt dat miljoenen mensen niet ervaren. Op basis van informatie van uw federale overheid Marketingcommunicatie Betaling heeft ongeveer 39 procent van de mensen die in plattelandsgebieden van Amerika wonen geen toegang tot breedband-internet met een hogere snelheid, gewogen tegen slechts 4% van de inwoners van Groot-Brittannië.

Bovendien is het internet dat plattelandsmensen in de vs hebben, trager en duurder in vergelijking met hun concurrenten in het centrum . Om het nog erger te maken, raken niet-stedelijke inwoners meestal onder die in steden.

Hoe werken planproducenten om deze zorg op te lossen ? Ik ben een paar weken geleden naar Californië verhuisd om over dit onderwerp te spreken met FCC- voorzitter Ajit Pai, een republikein, en commissaris Jessica Rosenworcel, de enige democraat voor de commissie. Exclusief, ik moest me bewust zijn van wat zij zien als de oorzaak van dit gescheiden en hoe geloven dat het kan worden overbrugd.

Iets wat ze besloten: het implementeren van hoge snelheid is kostbaar in veel delen van het land, zodat het een uitdaging is voor klassieke providers om zaken te doen voor het bouwen en werken van systemen. Maar niet verbazingwekkend, dat ze verschillende standpunten hadden over wat er nodig was om de situatie op te lossen.

"In grote steden en stedelijke locaties heb je mogelijk schitterende bevolkingsgroepen, de prijs van het arrangement is lager", legt Rosenworcel uit. "Wanneer u investeert in landelijke locaties, kan het moeilijker zijn omdat kapitaalnetwerken netwerken, implementeren en uitvoeren alleen maar duurder is."

Ze voegde eraan toe: "Dat is geen excuus om het te vermijden, we moesten gewoon vernieuwen en manieren vinden om bijna overal iemand te verbinden."

FCC-voorzitter Ajit Pai en commissaris Jessica Rosenworcel

De kaarten 'stinken'

Wanneer het kan worden gedaan, moet u een enkele belangrijke zorg wegnemen, zei ze.

"Onze breedband internet routes zijn vreselijk," verklaarde ze. "Als we de supersnelle breedbandproblemen van deze staat willen verhelpen, moeten we eerst die routes repareren. We moeten in plaats daarvan precies weten waar hoge snelheid ligt en niet in de meeste hoeken van deze regio ligt."

Je kunt een probleem dat je niet kunt meten eenvoudigweg niet oplossen, voegde ze eraan toe.

De bestaande hogesnelheidsbreedband-routebeschrijvingen van de FCC vormen een grove fout wanneer overal een web- of wifi-service bestaat en waar dit niet het geval is. Het probleem is nog nooit de ontdekking van instellingen de eerste keerzijde met de politiek-sectie ontvlucht. Bij een senaatfout van de FCC Us die begin juli verscheen, gebruikte Sen Jon Specialist, een democraat uit Montana, dit waarschijnlijk het meest openhartig, terwijl de routekaarten "geur" zeiden.

Een van de belangrijkste oorzaken daarvan: de FCC is afhankelijk van draadloze en breedbandorganisaties om verslag uit te brengen aan de FCC waar zij diensten hebben. De organisatie controleert de gegevens echter niet. Verkopers hoeven alleen maar uitspraken te doen over maximale gegevensoverdrachtsnelheden en geen echte snelheden. Bovendien behouden ze kosteninformatie geheim, wat betekent dat breedbandoverdrachtsnelheden toegankelijk maar waanzinnig prijzig zijn.

Een groter probleem is dat zolang de verklaring van een verkoper met slechts één klant in een demografische stop – de kleinste geografische regio die wordt gebruikt door het Amerikaanse demografieagentschap – in staat is om breedbanddiensten te krijgen, het volledige gebied als bediend wordt beschouwd. Op het platteland is dat onroerend goed misschien wel de enige plaats met internet overal voor mls.

Pai is het ermee eens dat deze fouten in de routes van de FCC een probleem vormen. Anf de echtgenoot waardeert dat volledig gebaseerd op doe het zelf-gedocumenteerde informatie van de providers is een probleem. Maar hij legt de schuld van de vorige door de democraat ingestelde administratie voor het creëren van de moeilijkheid en zegt dat zijn management nog steeds wordt achtergelaten om het wrak te wassen. Hij legde uit dat toen hij in januari 2017 voorzitter begon te worden, de FCC dat zelf moest doen – gedocumenteerde gegevens volgens richtlijnen die door individuele serviceproviders waren gedefinieerd, waardoor er een niet-overeenkomende bestanden werden ingesteld.

"En toen faalden we om alleen selderij en sinaasappels te hebben," zei hij. "Er waren havermout, grapefruits, appels en veel ander fruit."

Hij zei dat zijn regering heeft geëxperimenteerd met het verbeteren van het uiterlijk van de methode, zodat de FCC het minimale aantal dezelfde doe-het-zelf-gedocumenteerde gegevens van elk bedrijf bereikt. Maar hij vertelt dat het proces nog steeds gebrekkig is. Om dat te herstellen, voert het bureau een uitdagende aanpak uit.

"We hebben de Verenigde Staten open publiek, lokale en nationale autoriteiten en bedrijven, klantengroepen, dorpsgroepen in landelijke staten gevraagd om die routes te problematiseren en te laten zien waar ze mogelijk onjuist zijn," verklaarde hij.

Maar volgens hem duurt deze techniek even om uit te proberen.

"De routebeschrijvingen omdat ze tegenwoordig meestal niet ideaal zijn," zei Pai. "Maar ons doel is om zeker te zijn van wi-fi op het web, een connectiviteit waarvan we een specifiek idee hebben, waarin we kunnen zien waar mensencontacten zijn en waar ze dat niet zijn."

landelijke wijk-antenne-2-Wispa

Rosenworcel stelt dat deze inspanningen niet genoeg zijn. Ze ziet dat de FCC personeel van haar veldwerkplaatsen moet gebruiken om de routekaarten te bevestigen. Ze bevestigt ook dat de FCC voor deze gegevens meteen naar de populatie moet gaan.

"Iedereen begrijpt precies waar we cafés hebben op de mobiele telefoon", zei ze. "We moeten ontdekken hoe we al die vitaliteit op de markt in de gemeenschap kunnen crowdenourcen en een gids kunnen bouwen die niet alleen in Buenos Aires wordt gemaakt, maar door iedereen wordt gedaan."

Overweegt de intrekking van de netneutraliteit

Nog een ander deel van meningsverschil tussen de twee functionarissen is het deel hoe de intrekking met de populaire 2015 wereldwijde webneutraliteitsrichtlijnen heeft gespeeld bij het stimuleren van de aankoop van breedband-commerciële infrastructuur voor niet-stedelijke serviceproviders.

De internetneutraliteitsbeginselen van Barak verbieden hogesnelheidsbreedbandorganisaties om het gebruik van websites of onlinebedrijven te blokkeren of te verminderen. Ze verbanden ook bedrijven om hun eigen bedrijven meer te bevoordelen dan producten van concurrenten. Hoewel de regelgeving ook high speed zoals een openbare macht herclassificeerde onder Naam De tweede van de verkoop- en marketingcommunicatie Behave, waarschijnlijk het onderwerpen van breedband- en wifisites aan wetgeving die oorspronkelijk is gecreëerd voor telefoon-cpa-netwerken.

De breedbandinternetindustrie en republikeinen zoals Pai suggereerden dat zadelen van high speed breedband- en wifi-bedrijven met nut-fashion regelgeving 80 jaar eerder ontworpen ontwikkelings- en gemeenschapskosten, met name op het platteland waar contant geld zeker beperkt is, ontwierp.

"We zagen een economische neergang de eerste keer buiten een recessie in de twee jaar dat Naam de tweede van kracht was," verklaarde Pai.

Hij verklaarde dat het beleid opgesplitste maatschappijen bijzonder moeilijk maakt. Hij ging scherp in op Paladin Cellular in Royston, Ga , die volgens hem in Moneyeight, 1000 had gesteld volgens de eerdere principes. Hoewel dat een bescheiden hoeveelheid contant geld moet zijn voor de grote onderneming zoals AT & Big t of Verizon , legde hij uit, Bucks8-10, duizend tot een beetje wi-fi-bedrijf "zou al lang een lange weg kunnen gaan over het toetreden tot individuen."

Omdat de voorschriften zijn ingetrokken, hebben medewerkers van het platteland in overeenstemming met Pai verklaard dat ze meer vertrouwen hebben in het kopen van hun netwerken.

Hij legde uit dat VTel Cellular, een kleine wi-fi firma die niet-stedelijk Vermont bedient en elementen van Nh, dacht dat we USD4 biljoen zouden uitgeven om zijn 4G LTE- netwerk te verbeteren vanwege de intrekking van internetneutraliteit.

"Kleinere leveranciers zullen u adviseren totdat dit van invloed is op hun keuzes," verklaarde Pai. "En om een zachtaardige strategie te hebben die klanten beschermt aan de ene kant en hun bonus en vaardigheid bespaart om op de andere te investeren, is een zeer effectieve optie, vooral op het platteland van de Verenigde Staten."

Rosenworcel is het daar niet mee eens. Ze zei dat ze webneutraliteit helpt en denkt dat de 'slecht geïnformeerde keuze' van het bureau om de principes te schrappen, 'de openheid van het wereldwijde web zal verspillen'.

"Het debat is dat we meer inzet zullen zien in niet-stedelijke locaties," legde ze uit. "Maar ik geloof niet dat we bewijs hebben dat impliceert dat er zeker iets aan de hand is, maar dat in plaats daarvan misschien meer bedrijven bekend zijn met een toename van het recht op moedermelk en censor geschreven inhoud op het internet, en dat is niet goed voor van ons."

Een 'nationale missie' van het type '

Uiteindelijk hebben Pai en Rosenworcel geregeld wat er precies nodig is om breedbandinternet te bieden aan elke Verenigde Staten. Dit kan een nationaal gezichtsvermogen zijn over de schaal van wat de overheid deed in het geval het elektrische energie introduceerde in niet-stedelijke De VS in de jaren dertig.

"We hadden het vermogen om elektrificatie te laten plaatsvinden op het platteland, uitdagende delen van deze regio te bereiken," zei Rosenworcel. "We zouden graag willen dat je het kunt doen denk ik de breedband."

Pai bevestigt dat het "nationale doel als het gaat om breedbandinternet", rond de proporties van wat in feite een deel van honderd jaar geleden is gebeurd, belangrijk is. Hij werd aangehaald met te zeggen wat mensen willen in kleine dorpen op het platteland. De verenigde staten zijn misschien de 'verbintenis van digitaal vooruitzicht'.

Individuen die in deze regio's wonen, willen precies hetzelfde als mensen in grote steden en voorsteden willen, benadrukte hij. Ze hebben een manier nodig om hun kinderen beter te instrueren, hoogwaardige gezondheidszorg te bieden en detaillandbouw te geven om hun bedrijven te cultiveren. Evenals dat in 2018 vereist verbinding met een hoge snelheid internet service.

"Het zou echt een game-changer voor niet-stedelijke de vs zijn als elke gemeenschap in dit land is gehecht," verklaarde hij. "Inzicht in die notie is tweeledig van aard."

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *