Stock Oxford Street
Internet

De tv-service van T-Mobile zou lanceringvertraging kennen

Stock Oxford Street

De langverwachte tv-diensten van To-Mobile zijn ingewikkelder dan gedacht, waardoor de lancering vertraging opliep. Bloomberg heeft donderdag gedocumenteerd.

Grote CEO Steve Legere verzekerde dat de service dit jaar zou lanceren, terwijl hij in 2017 de aankoop aankondigde van Covering 3 TV, een technologie-tv-setbedrijf. Hoofdstad t-Portable meldde dat de service een cutting-edge is voor diegenen die "dol zijn op hun tv-set, maar … hun televisiebedrijven haten", en een verscheidenheid aan internetstreaming, televisie en online video aanbieden zonder lange deals of ongewenste kanaalpakketten.

Bedrijfseigenaren worstelden met de vastbeslotenheid om een standaard internet streaming-ondersteuning aan te bieden of bleven tot 2019 staan om een meer revolutionaire koopwaar in te dienen, meldde Bloomberg, door mysterieuze personen bekend te maken met het werk.

Hoofdstad t-Cellular reageerde niet snel op een advies.

Covering 3 Televisie geïntroduceerd in het jaar 2013 en biedt een nieuwe op internet gebaseerde televisiediensten die een alternatieve keuze bieden voor een klassieke kabel- of satelliettelevisie. Hoewel het veel van de identieke kanalen bood die een klassieke kabelaanbieder zijn, integreerde het ook contentmateriaal online online videoleveranciers, zoals Video on demand en Metacafe. Deze opgevulde sociale websites voeden zich met de observerende expertise.

Dit is niet de eerste poging van Big t-Mobile om video te maken. Onlangs sloot het bedrijf zich aan bij Blockbuster online om zijn draadloze ondersteuning te bundelen met Netflix's online video-aanbod. In het verleden heeft het drie jaar geleden Overeat On geïntroduceerd, een service waarmee klanten onbeperkte informatie kunnen leveren in een kwalitatief goede kwaliteit van bepaalde online videodiensten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *