Het kostuum van Robin Titans
Tv en films

De Titans van DC Universe zullen internationaal worden gestreamd op Netflix

Het kostuum van Robin Titans

Intercontinentale bezoekers die van Digicam Universe's willen genieten De grote jongens kunnen de show on Video on demand krijgen .

Het heldenscherm , waarvan Video on demand eerder werd geleverd, zoals gemeld door Variety en geverifieerd op CNET door Warner Bros. en Netflix, zal debuut maken op DC Galaxy in oktober. twaalf en opereren voor 11 symptomen.

De serie megastars Brenton Thwaites als Dick Grayson, Teagan Croft als Raven, Jones Potter als Creature Child en Ould – Diop als Starfire in een meer duistere, korrelige versie van de crew van Teenage Leaders eerder opgemerkt in twee stripverhalen en stripverhalen. Een clip heeft zelfs directe woorden, met name een scène waarin een boze Grayson in zijn Robin the boy wonder-ensemble wordt getoond met de tekst 'F * ck Superman'.

Op het internet zal het display regelmatig gestreamd worden met uitzondering van in de Verenigde Staten en Cina, de vorige die het display op Power World zal houden en de laatste die op dit moment geen bufferstrategieën lijkt te hebben. CNET heeft in de markt Video on demand bereikt om vast te stellen of de services het heden gelijktijdig met Power Whole-wereld zullen debuut maken.

De Electricity Galaxy-hulp is in juni gelanceerd met een aantal video's, tv-programma's, computeranimatiecollecties en stripverhalen van DC's intensieve lijst, die veel vintage Superman, A super hero en Wonder Lady-inhoud bevat. De service rekent maandelijks Bucks8 of Dollar75 per jaar.

Direct na de grote jongens zullen waarschijnlijk worden getoond bijvoorbeeld Swamp Issue, Disaster Patrol, Stargirl, Harley Quinn en Younger Rights: Strangers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *