MoviePass-before-after
Mobiel

De plannen van MoviePass veranderen voortdurend: 11 keer veranderde de service de deal

MoviePass-before-after

MoviePass, als een service voor het registreren van bewegende beelden, heeft één vaste regel: aanpassen. Over het algemeen weet iedereen dat het de steun is die gewend is om een vergoeding van 10 dollar per maand te vragen voor eindeloze tickets voor filmstoelen – tot dit niet het geval was. De ondersteuning, niet zo lang geleden, kondigde aan dat de prijs zou oplopen naar Money20 per maand, en vervolgens het onbeperkte plan volledig zou wegvagen. Klinkt frustrerend? Probeer blij te zijn dat je je niet aanmeldt wanneer de registratie-ondersteuning voor het eerst wordt vrijgegeven. In het nieuwe jaar had een MoviePass-aanvraag je Dollar50 teruggebracht.

We zullen opnieuw terugkijken op hoe aanzienlijk de kostenstijl anders is, gezien het feit dat MoviePass enkele jaren eerder verscheen.

volgend jaar: MoviePass debuteert op Bucks50 30 dagen

Dit seizoen introduceerde MoviePass een beperkte test in de regio rond San Francisco Bay Area, met onbeperkte filmcoupons die in aanmerking komen voor boeiende theaters, voor Money50 per maand. Het raakte echter meteen een stenen muur, niet omdat het te duur was. Het is mislukt omdat het bedrijf het concept niet uitvoert door community-bioscopen voordat een experiment met software tot stand is gebracht. Klanten die MoviePass-kortingsvouchers in de AMC-bioscopen gebruikten, waren afgewend , evenals andere bioscopen in de regio waren ontmoedigd. Ze hadden we niet ontdekt over het programma vlak voordat MoviePass werd uitgebracht. De uitschakeling wordt kort na slechts enkele dagen en nachten uitgeschakeld.

Uiteindelijk vond MoviePass een oplossing door een alliantie te creëren met behulp van een organisatie die wordt aangeduid als The Show Biz Industry Video Money. Hiermee leverde MoviePass 'art print-at-residence kortingsbonnen op een erkende methode die inmiddels is opgenomen in 36, duizend theaters in het hele land, waaronder AMC-concertzalen. Bewegers konden de kortingsbonnen afdrukken en ze veranderen voor stoelen, en niemand kon zeuren. Dilemma hersteld.

2012: MoviePass lanceert creditcards, prijzen dalen slechts $ twintig, vier,97

Dit duurde niet lang voordat MoviePass overschakelde. In 2012 bracht het bedrijf de chit-afhankelijke methode van ticketing voor plastic-type materiaal op de markt: elke klant had zijn eigen MoviePass-plastic kaart vrij die onmiddellijk gevuld werd met de precieze som die nodig was om een video-oplossing te kopen nadat ze waren uitgecheckt een afzonderlijke film met alle MoviePass-applicaties. Klanten konden nu een bioscoop zien met hun selectie, een showtime kiezen en betalen met behulp van hun MoviePass-wenskaart.

Dat is de tickettechniek die MoviePass vandaag de dag nog steeds gebruikt. Het is oneindig veel eenvoudiger en in 2012 was zelfs een lagere betaling voor MoviePass-abonnementen inbegrepen. Hoewel de prijsstructuur duidelijk een kleine uitdaging was. In plaats van alle consumenten een Dollar50-betaling van een appartement aan te rekenen, heeft MoviePass nauwkeurig geprijsde prijsklassen per plaats. Als je lokale theater veel meer oplaadt per ticket vergeleken met de bioscopen in de buitenwijken, betaal je waarschijnlijk ook veel meer voor MoviePass. De kosten veranderden tussen Moneytwenty four.98 and Money39.99, bepaald door op plaatsen waar je woonde.

2016: nieuwe operaties, talrijke nieuwe tarieven

Toen Redbox professioneel en op het internet mede-initiatiefnemer Mitch Lowe als Chief Executive Officer overnam, veranderden de items opnieuw. In 2016 onderzocht Lowe's MoviePass een aantal hogere prijs- en prijsideeën – het verplaatsen van een aantal klanten naar de vijfenderig en $ 50-aanvraagplannen van Moneyforty , maar het aantal films dat ze een periode van dertig dagen kunnen bezoeken aanzienlijk wordt geminimaliseerd van onbegrensd tot zes .

Klanten op dit examenfeest konden hun onbegrensde filmvoorbereidingen vasthouden, maar het zou hen maandelijks Money99 aan de gelegenheid vragen.

Abonnees waren begrijpelijkerwijs geïrriteerd en ook de examencijfers blijven niet bestaan. Net voordat de zomer verruild werd, sloot MoviePass de test af en veranderde het in twee verschillende niveaus: een onbeperkte verzekeringspolis voor Money40, Moneyfortyfive of Bucks50 (op basis van plaats), of zelfs een beleid voor een periode van twee films per dertig dagen voor $ 16, Dollar18 of Bucks21 , nogmaals, bepaald door waarin de klant leefde.

2017: Money10 maandelijkse en populaire adoptie

In 2017 is bijna alles opnieuw getransformeerd. De echt ingewikkelde, gebieds-primair gebaseerde prijsstructuur vervaagde. Dat geldt ook voor de verschillende afdelingen. 'S Nachts groeide MoviePass uit tot standaard: abonneer je elke afzonderlijke kalenderdag op een bepaalde video voor slechts 10 Bucks10 dagen.

AMC-concertzalen gooiden opnieuw met de erkenning en dreigden met "de voorkeur" te geven aan het programma dat als een "onbetrouwbaar en niet-duurzaam programma" werd beschouwd. Uiteindelijk is MoviePass nooit verstopt geraakt. Voor klanten was het een geweldig aanbod, het ervoer bijna net zoiets als nemen. Maar als iets echt te groot lijkt, is dat waarschijnlijk het geval.

2018: Upturn-prijzen, gratis tests en verstopte aanvangstijden

Voor een tijdje, MoviePass verstrekt – in het voorjaar van 2018, heeft de service ook geknakt onder haar acceptatie. In het jaar verdwenen een handvol AMC-theaters van MoviePass. De eindeloze deal van de service werd zachtjes vervangen door een abonnement van de periode van Money.9,95-een-dertig dagen waarin een aantal video's werd opgenomen 30 dagen en een periode van drieëndertig dagen proefversie van iHeartRadio All Gain.

Net als bij de ideeën van MoviePass, was die strategie niet permanent. De grenzeloze collectie werd geleverd, maar het concept van alter bleef bestaan. In 04 minimaliseert MoviePass zijn "onbeperkte" hulp door tenzij klanten twee keer exact dezelfde film kunnen bekijken . In mei begon het abonnees te verplichten om foto's van hun geprijsde stub te krijgen om er zeker van te zijn dat we de film die ze direct in combinatie met de iPhone-app bekeken, bekeken.

Juni leverde het grootste verschil van de meeste: oplevingstarieven voor populaire films die op een extra Dollar2-to-Money6 werden toegevoegd op basis van de film en de tijd. Aan het einde van deze zomer begon MoviePass ook met het voorkomen van weekendtijden voor veel films – waardoor Mission Impossible: Fallout deze mensen voor de meeste klanten niet konden zien . Beide procedures mondden uit in de bizarre, beste tornado die merkte dat de klanten van MoviePass 8 dollar kosten opbrachten voor films die – in een paar concertzalen – alleen Money6.75 met het veldkantoor kosten.

In welke filmpass is tegenwoordig een afkorting

Van Money50 tot Money24, kijk uit naar $ vijfenveertig, naar Dollarfifteen dan $ 10 – met een zes spotgecentreerde kostenaanpassingen onderweg – De registratiekosten van MoviePass zijn al aanhoudend sporadisch. Nu staan deze weer op het punt om te veranderen.

Na bijna geen middelen beschikbaar te zijn gekomen in juli en een korte financieringsboost te scoren ter dekking van bedrijfskosten , is het bedrijf bezig om de kosten met 60 procent te verlagen. De nieuwe voorbereiding, CNET werd geadviseerd, werd gemaakt om Dollarfifteen een maand in rekening te brengen, maar bevat mogelijk niet elke film . Nieuwe releases met een grote titel zouden enkele dagen na ontslag niet beschikbaar zijn, en filmsabonnees hebben het al gemerkt zodra ze waarschijnlijk weg zijn van de grenzen. Bovendien is het gegarandeerd dat het zijn piekprijzenaanbod zal uitbreiden, wat niet alleen het ontdekken van films goedkoper zal maken.

Dat is niet gebeurd. Met betrekking tot een week na het beloven van prijsbereiken, beweerde MoviePass dat het de registratieprijs maandelijks op Money10 zou houden. Als een alternatief heb ik zijn onbeperkte filmprogramma gedood. Nog een keer. Het gloednieuwe plan stelt filmliefhebbers in staat om ongeveer drie filmbeelden per maand te bepalen. Het bedrijf bevestigt dat het zeker geen nieuwe emissies kan stoppen, maar suggereerde dat de surge-kosten altijd alles zouden zijn.

De toekomst voor MoviePass

In het midden van een financieringscrisis, kan het bijna onmogelijk zijn om hun aanstaande zet te berekenen. Het bijgewerkte waardeprogramma zou het bedrijf kunnen verjongen, of het kan slechts een laatste zijn – neem afscheid van het werk om faillissementsopties te bestrijden. In beide gevallen zal de naar binnen gebonden $ 20-lidmaatschapsprijs waarschijnlijk niet ver gaan. Het bedrijf is nooit verlegen geweest in het opschudden van zijn beschuldigingen en is niet bang om een normaal lidmaatschapsmodel te gebruiken, of het nu gewoon geen werk voor hen is.

Voor mensen die nog steeds vasthouden aan MoviePass , waarom hopen we niet dat die strategie het bedrijf ook niet doodt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *