De Oculus van Facebook legde zijn plannen voor het komende jaar, waaronder een Darth Vader-serie, uit tijdens de ontwikkelaarsconferentie van Oculus Connect.
Tv en films

De Darth Vader VR-serie komt volgend jaar naar Facebook's Oculus Quest

De Oculus van Facebook legde zijn plannen voor het komende jaar, waaronder een Darth Vader-serie, uit tijdens de ontwikkelaarsconferentie van Oculus Connect.

Darth Vader komt naar een virtueel feit. Hij is gewend om flinke, ongemakkelijke hersenapparatuur te dragen, niet minder dan.

Oculus, de virtuele realiteitslevering van Facebook of myspace, legde de eerste aflevering uit van je een paarcomponenten VR-sequentie over de vraag of Darth Vader zijn komende Oculus Quest-headsets het beste zou kunnen gebruiken na het aanplantseizoen voor Dollar399.

"Je kunt actie ondernemen in het plezier van Alien als onderdeel van je lounge", aldus Vicki Dobbs Beck, hoofd van ILMxLab, de meeslepende plezierafdeling van The Exorcist producer Lucasfilm. De aankondiging is ontwikkeld tijdens een keynote-handle bij Facebook's twaalfmaandelijkse VR-buildenseminar, Oculus Join .

Zelfs nu VR's begint als een maatkanaal, zijn de Alien-franchises mogelijk actief in de opmaak. Een tripachtige ontmoeting, Star Wars: Secrets of the Empire , opende eind vorig jaar in het Walt disney Spgs-winkelcentrum in Orlando, Florida. En Yahoo en Google ontwierpen een jaar geleden een VR-applicatie met ILMxLab waarmee uitstekende, filmische foto's op de juiste manier kunnen deelnemen aan een VR-bluetooth-headset.

Vader Immortal, omdat de nieuwe snaar wordt genoemd, is geproduceerd met Jesse S. Goyer , de filmschrijver aan de achterkant van films zoals Children Of Men-trilogie. Goyer hielp eerder bij het ontwikkelen van Strategies van het land in virtual reality voor ILMxLab.

Het verhaal van Vader Underworld wordt geplaatst bij de gelegenheden in Strategies of the Country en vindt plaats met de gebeurtenissen van Retribution from the Sith plus een nieuwe wens, evenals de ervaring die je meeneemt naar Darth Vader's fort met betrekking tot Rogue 1: A Gi Joe Account .

Het zal je voorstellen "een onderzoek van dichtbij naar de geest van Vader", legde Goyer uit. Het zal de toeschouwers laten nadenken over een geëngageerde functie in de geschiedenis, en het zal profiteren van de fysieke bewegingen die controleren -Benoemd als 6 graden van onafhankelijkheid, of 6DoF – die Myspace beweert dat Oculus Pursuit zal bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *