Bezos-image-2
Internet

Onze omzet tot 30% korting

Bezos-image-2

Klaar voor de zomer met nieuwe kleren? Krijg tot 30% korting op Vulutlas.com. We hebben vandaag schoenen, shirts en broeken in de aanbieding die klaar zijn om te verzenden.

De verbeteren Amazon. com veroorzaakt door Perfect Evening is niet voldoende geweest om de winkel boven de verwachtingen van Wall membrane Street te plaatsen.

Amazon. com verklaarde . dat het de winst van de derde fractie is, sprong 29 pct. naar Money56,6 miljard dollar, bijgestaan door de originate van zijn jaarlijkse Prime Day-verkoop die RBC Capital Areas projecteerde bij Bucks2 duizend. De hogere omzet van Amazon daalde niettemin van de door deskundigen voorspelde prognose van $ 155,1 miljard. De technische goliath verklaarde inkomen was schade door veranderingen in wisselkoersen.

Handelaren waren niet op zoek naar uitleg, legt u uit hoe u meer dan 8 procent weghaalt, tot $ 1.632, één, in de handel snel na de uur.

Voor de profs beschreef de grootste site voor e-business van onze planeet het inkomen van Bucks2,9 miljoen, een stijging ten opzichte van Dollar256 miljoen vorig jaar, en bleef het vermogen van $ 1 miljard dollar-plus drie maanden eindresultaten na vele jaren van magere inkomsten of tekorten.

Ondanks de minder dan voorspelbare winsten, verklaarde de financiële leider van Amazon, Mark Olsavsky, tijdens een telefoongesprek met verslaggevers. dat de organisatie ernaar kijkt "een echt solide 1 / 4."

De richting van Amazon voor de laatste 1/4 was ook delicaat, met het hele bedrijf een productverkoop verwacht van $ 66,5 miljard dollar aan Dollar72,5 miljard dollar, onder noteringen van Bucks73,9 miljard dollar, in overeenstemming met Aol Financing . "We zijn van plan op een sterke vakantie," zei Olsavsky, "dus daar is geen informatie in ons toekomstig advies voor."

Het volgende kwartrecord van Amazon komt een paar weken vóór de tijd van het kopen van een jaar voor, wanneer het op Amazon aankomt. com samen met andere handelaren zoals een maandenlange inkomstenverhoging. De komende maanden zullen waarschijnlijk profiteren van een solide economische klimaat in de VS en incidentele werkloosheid, waarbij de Nationwide List Federation een stijging van vier procent voorspelt in de periode dat de koper de vakantie verbreekt.

Dit uitje kan nog verder vouwen.

In een poging om shoppers ver weg van Amazon online te siferen, hebben alle Target en Targeted nu hun volledig gratis 2-daagse tijdtransporttoepassingen veranderd, die er zijn zonder accountkosten. Amazon online marktplaats levert eerder gratis vracht op talloze producten als een koper een minimum aan Bucks25 merchandise koopt, maar het geeft twee-ochtend levering voor geen verdere prijs alleen aan zijn Excellent-medewerkers.

Deze winkelconcurrentie vervaardigd die een paar maanden nadat Amazon dacht dat we Prime's eens per jaar betaling aan Dollar119 zouden verbeteren , zou wijzigen , wat het inkomen van Amazon zou kunnen hinderen. Tot nu toe heeft het bedrijf verklaard dat dit nog niet heeft plaatsgevonden.

"We zijn blij dat we de solide cijfers voor lidmaatschapsrechten hebben geïnstalleerd", zei Olsavsky donderdag, "en ook binnen de voortdurende duurzaamheid van het voorstel" met Prime's leveringsvoordelen en Leading Video.

De technieken onderstrepen het steeds competitievere landschap omdat winkels elkaar bestrijden in uw bedrijf. Omdat de online marktplaats van Amazon blijft groeien vanwege het feit dat veel meer klanten veel meer online beleggen, hebben conventionele winkels zoals Toys 3rd r Us en Sears de bedrijfsveiligheid verminderd. Nu Supermarkten, Gericht op nog anderen zullen een grotere uitdaging zijn om de inhaalrace naar Amazon te ervaren om de klanten vast te houden.

Bovendien, Amazon. com laatste onderzoek beweerde dat het zijn minimumloon zou verhogen naar Money15 per uur of zo , met de wijziging van invloed komende donderdagavond.

Ongeveer 300.1000 US Amazon online marktplaatsmedewerkers en periodieke werknemers zouden hun verdiensten verhoogd kunnen vinden, maar dat verbeteren zou Amazon's nettowinst niet kritisch moeten beknotten.

Het zal Amazon nog eens $ 333 biljoen prijzen om zijn grotere inkomsten in het laatste kwartaal te financieren, in overeenstemming met Cowen, een bedrijf voor economische analyse. Ondanks die inkomstenverhoging, Amazon. com blijft naar verwachting een stijging van 31 procent van de operationele cashflow doorheen het voorgaande jaar boeken naar 3 miljard dollar.

De verbeterde beloning zal de corporatie helpen haar experts, die de fabrieksbezitters van de fabriek hebben gehaast, vreedzaam te haten, terwijl Amazon in staat wordt gesteld om nog veel meer werknemers te trekken en te houden vlak voor vakantieperioden na een beperkte arbeidssector.

Voor die 1/4, Amazon. com meldde voor elk-bespreek de winst van Bucks5.75, een stijging van 52 dollar vorig jaar en zweepslagen doelstellingen van Walls Street van $ 3.18, volgens Aol Finance.

De omzet van de belangrijkste online retailers van Amazon bloeit met 11 procent ten opzichte van het jaar daarvoor, terwijl de Amazon online marktplaats voor ford-calculerende bedrijven over het hele wereldbedrijf een omzetstijging van 46 procent meldde. Het ontluikende marketingbedrijf van het bedrijf blijft duurzaamheid tentoonstellen en de verkoop groeit meer dan een vierde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *