Bezos-image-2
Internet

Svenskar arbetar hemifrån. Svenskar använder detta för att betala räkningar och sluta sina jobb.

Bezos-image-2

Nytt sverigehemsprogram hjälper till att sluta jobbet för att hitta nya jobb.

Klar för sommaren med nya kläder? Få upp till 30% rabatt på Vulutlas.com. Idag har vi skor, skjortor och byxor som erbjuds som är klara att leverera.

Amazonas förbättras. com orsakad av Perfect Evening har inte varit tillräckligt för att placera butiken över förväntningarna på Wall membran Street.

Amazon. com anges . att det är vinsten av den tredje fraktionen, hoppade 29 st. till Money56.6 billion dollar, assisterad av upphovsmannen till sin årliga Prime Day-försäljning som RBC Capital Areas projicerade på Bucks2 tusen. Amazons högre försäljning föll trots allt från experternas prognos på 155,1 miljarder dollar. Den tekniska goliatuppgiften var skada på grund av valutakursförändringar.

Traders letade inte efter en förklaring, förklara hur man tar bort mer än 8 procent, upp till $ 1 632, en, handel kort efter timmen.

För proffsen beskrev vår planetens största e-handelswebbplats inkomst för Bucks2.9 million, en ökning från Dollar256 miljoner i fjol, och tillgångarna på $ 1 miljarder dollar plus tre månader slutresultat efter många år av ringa inkomst eller underskott.

Trots mindre än förutsägbar vinst, uttalade Amazon ekonomichef Mark Olsavsky under ett telefonsamtal med reportrar. att organisationen ser på "en riktigt solid 1/4".

Amazons riktning för den sista 1/4 var också känslig, med hela företaget att förvänta sig produktförsäljning från $ 66,5 miljarder dollar till Dollar72,5 miljarder dollar, med citat från Bucks73,9 miljarder dollar, enligt Aol Financing . "Vi planerar en stark semester", sade Olsavsky, "så det finns ingen information i vår framtida rådgivning för det."

Nästa Amazon kvartalsrekord inträffar några veckor före tiden för ett års köp, när det gäller Amazon. com tillsammans med andra handlare som en månadslång intäktsökning. De kommande månaderna kommer sannolikt att dra nytta av ett solidt ekonomiskt klimat i USA och tillfällig arbetslöshet, med Nationwide List Federation som förutsätter en ökning med 4 procent under den period som köparen bryter mot semestern.

Denna utflykt kan vikas ytterligare.

I ett försök att smala shoppare online långt ifrån Amazon har alla Target and Targeted nu ändrat sina helt gratis 2-dagars tidstransporter , som är tillgängliga utan kontokostnader. Amazon online-marknadsplats levererar snarare gratis frakt på otaliga produkter om en köpare köper ett minimum av Bucks25-varor, men det ger tvåmiddags leverans utan ytterligare pris till sina utmärkta anställda.

Denna butik tävlingen gjorde några månader efter Amazon trodde vi Primes gång skulle öka den årliga betalning till Dollar119 , kunde ändra , som skulle kunna hindra Amazon intäkter. Hittills har bolaget meddelat att detta ännu inte har ägt rum.

"Vi är glada över att ha installerat de soliga siffrorna för medlemskapsrättigheter", sade Olsavsky på torsdagen "och även inom förslagets fortsatta hållbarhet" med premiärens leveransförmåner och ledande video.

Teknikerna understryker det alltmer konkurrenskraftiga landskapet eftersom butikerna kämpar mot varandra i ditt företag. Eftersom Amazons online-marknadsplats fortsätter växa på grund av det faktum att många fler kunder investerar mycket mer online, har konventionella butiker som Toys 3rd r Us och Sears minskat driftsäkerheten. Nu är Supermarkets, Aimed at Still Others, en större utmaning att uppleva uppköpet till Amazon för att hålla fast vid kunderna.

Dessutom Amazon. senaste forskning hävdade att det skulle höja sin minimilön till Money15 per timme eller så , med förändringen som påverkar kommande torsdagskvällen.

Cirka 300 000 amerikanska Amazon-marknadsförare och periodiska anställda kan tycka att deras resultat ökat, men att förbättra det borde inte kritiskt begränsa Amazons nettoresultat.

Det kommer att prisa Amazon för ytterligare 333 biljoner dollar för att finansiera sin större omsättning under det senaste kvartalet, i linje med Cowen, ett ekonomiskt analysföretag. Trots det ökade intäkterna, Amazon. com förväntas fortsätta att registrera en ökning av operativt kassaflöde med 31 procent under föregående år till 3 miljarder dollar.

Den förbättrade lön hjälper företaget att fridfullt hata sina experter, som skyndade fabriksägarna från fabriken samtidigt som Amazon möjliggjorde och behöll många fler anställda strax före semesterperioder efter en begränsad arbetssektor.

För de 1/4, Amazon. com rapporterade för varje diskutera resultat från Bucks5.75, en ökning med 52 dollar förra året och lashing mål från Walls Street på 3,18 dollar, enligt Aol Finance.

Omsättningen av Amazons viktigaste online-återförsäljare är 11 procent jämfört med föregående år, medan Amazon-marknaden för ford-beräkningsföretag över hela världen rapporterade en ökning av omsättningen med 46 procent. Bolagets framväxande marknadsbolag fortsätter att uppvisa hållbarhet och försäljningen växer mer än en fjärdedel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *